...

Χανιά, 27-08-2019

Θερμά συγχαρητήρια στους παγκόσμιους πρωταθλητές
Κ. Λιβανό και Α. Παπαστάμο

από τη χορηγό ΑΝΕΚ LINES

Η ANEK LINES, υπερήφανη χορηγός, συγχαίρει τους Χανιώτες παγκόσμιους πρωταθλητές Κωσταντίνο Λιβανό του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES και Απόστολο Παπαστάμο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΝΟΧ) για τις μοναδικές χρυσές διακρίσεις που πρόσφατα κατέκτησαν. Δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τον ελληνικό αθλητισμό, οι νεαροί αθλητές από τα Χανιά συγκλόνισαν με τις επιδόσεις τους την Ευρώπη αλλά και το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, ταξιδεύοντας το όνομα της Κρήτης και της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

...

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός ποδηλάτης Κωσταντίνος Λιβανός του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES, που ανήκει στην εθνική ομάδα των εφήβων, απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου στη Φρανκφούρτη. Ο νεαρός Κρητικός ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 200 μ. σπριντ και στο κέριν, ενώ αποτελεί και τον πρώτο Έλληνα αθλητή που αποσπά δύο χρυσά μετάλλια στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Επιπλέον, ο Χανιώτης αθλητής Απόστολος Παπαστάμος του ΝΟΧ ξεχώρισε στον τελικό των 400 μ. μεικτής ατομικής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων της Βουδαπέστης, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου. Ο Χανιώτης πρωταθλητής σημείωσε μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ, χαρίζοντας μια σπουδαία διάκριση τόσο στον χανιώτικο όσο και ευρύτερα στον ελληνικό αθλητισμό, σφραγίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκ μέρους της ΑΝΕΚ, πολυετούς χορηγού του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES και του ΝΟΧ, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης ανέφερε: «Από όλους εμάς στην ΑΝEK θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κώστα Λιβανό και τον Απόστολο Παπαστάμο για τις πανάξιες επιτυχίες τους. Ανέβασαν τη σημαία στον ψηλότερο ιστό και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές εθνικής περηφάνιας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους ακούραστους προπονητές τους, τον Παναγιώτη Μαρεντάκη και τον Κώστα Τζιλιβάκη αντίστοιχα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα τοπικά σωματεία, αισιοδοξώντας ότι ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις έπονται τόσο για την Κρήτη μας, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό».

Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο της ευρύτερης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σταθερά με αφοσίωση στηρίζει σε όλη της τη διαδρομή κρητικούς συλλόγους, προάγοντας τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι στο νησί, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ενισχύοντας παραδοσιακά τόσο την ποδηλασία με τη στήριξη του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES, αλλά και την κολύμβηση μέσω του ΝΟΧ, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην εξέλιξη των αθλημάτων, αναδεικνύοντας το δυναμικό κρητικό αθλητικό πνεύμα.

Η ΑΝΕΚ LINES εύχεται πάντα επιτυχίες και καλοτάξιδη η πορεία των χρυσών παγκόσμιων πρωταθλητών Κ. Λιβανού και Α. Παπαστάμου προς την Ολυμπιάδα!


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework