16-24 & 27-29 Δεκεμβρίου 2022

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων | Σταθμός Μετρό Σύνταγμα

It’s beginning to look a lot like Christmas… everywhere you go!

Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, ο εντυπωσιακός στολισμός σε δρόμους και πλατείες αλλά και τα χιλιάδες λαμπάκια που φωτίζουν τις γειτονιές της πόλης έχουν ήδη φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην Αθήνα, σκορπίζοντας χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους, που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην πόλη!

Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων για τα φετινά Χριστούγεννα κορυφώνεται με το Christmas Spirit Expo, την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, 16-24 και 27-29 Δεκεμβρίου 2022.

Μόλις τρεις ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της Christmas Spirit Expo και οι εταιρίες προετοιμάζουν ήδη τα προϊόντα τους και επιμελούνται την παρουσία τους για να προσελκύσουν το κοινό που θα κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

Παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά, αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία, εποχικά είδη, γούρια και μπιζού είναι μερικά από τα είδη που θα μπορέσουν να βρουν οι επισκέπτες της εκδήλωσης σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν μπορούν να βρεθούν σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Η διοργάνωση θα διαρκέσει δώδεκα ημέρες με παύση στις 25 και 26 Δεκεμβρίου λόγω της αργίας των Χριστουγέννων. Σε ένα γιορτινό κλίμα, το κοινό, διψασμένο για προσωπική επαφή και στις αγορές του, θα βιώσει ξανά κάτι που του έλειψε στα χρόνια της πανδημίας… Χριστούγεννα όπως παλιά!

Δείτε περισσότερα στο www.handmadeproductsexpo.gr

Christmas Spirit Expo

Ημερομηνίες: 16-24 Δεκεμβρίου & 27-29 Δεκεμβρίου 2022

Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων / Μετρό Σύνταγμα

Ώρες λειτουργίας: 09:00-21:00, είσοδος ελεύθερη

 

Λέξεις κλειδιά: 

Christmas Spirit ExpoΣύνταγμα
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr