Η 10η Επετειακή Διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, με βασικά χαρακτηριστικά το ενδιαφέρον για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις, την ποικιλία της παρεχόμενης πληροφορίας και τις ποιοτικές, στοχευμένες επαφές

Το 100% Hotel Show γιόρτασε τη 10η Διοργάνωσή του με αρκετά νέα στοιχεία σε ό,τι αφορά τη δομή και το περιεχόμενο, ενώ παράλληλα διατήρησε και ανέπτυξε ακόμα περισσότερο διαχρονικά του χαρακτηριστικά που αφορούν τις νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις αλλά και την ανάδειξη των ξενοδοχειακών τάσεων τόσο στον χώρο του design όσο και στον τομέα των πωλήσεων και του digital marketing.

Η φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show επιβεβαίωσε ότι αποτελεί την κατεξοχήν Έκθεση για Ξενοδοχειακές Επενδύσεις (είτε αυτές αφορούν νέα κατασκευή είτε ανακαίνιση κάποιας ξενοδοχειακής μονάδας), προσελκύοντας νέους επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας και παρέχοντας αντίστοιχα ολοκληρωμένο φάσμα προτάσεων και πληροφοριών για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων.

Επιπλέον, το 100% Hotel Show 2022 χαρακτηρίστηκε από υψηλή και ποιοτική επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, αφού υπήρχε μια σταθερή, αυξημένη ροή προσέλευσης, ενώ οι επισκέπτες ήταν στο σύνολό τους επαγγελματίες του τουρισμού και νέοι επενδυτές με μελετημένες και καταγεγραμμένες ανάγκες που αναζητούσαν συγκεκριμένες λύσεις, με αποτέλεσμα να διενεργηθούν αποτελεσματικές επαφές με τους εκθέτες και να διευθετηθούν νέες συνεργασίες.

Παράλληλα, η φετινή Έκθεση ήταν από όλες τις απόψεις μια επετειακή, εορταστική διοργάνωση, καθώς η ομάδα της διοργανώτριας εταιρίας Demand Fairs & Media τη σχεδίασε με τέτοιο τρόπο ώστε να επικρατεί ένα συνολικά εορταστικό κλίμα, με αναδρομές στις παλαιότερες διοργανώσεις μέσω αναφορών μνήμης σε διάφορα σημεία της πορείας του επισκέπτη αλλά και κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των 100% Hotel Design Awards.

ΤΑ Highlights του100% Hotel Show 2022

Το ιδιαίτεροConceptτης Εισόδου

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Agarch Architects ανέλαβε τον σχεδιασμό της Εισόδου της Έκθεσης, με βασικά συστατικά τού concept τη θεατρικότητα, την περιμετρική κίνηση, και με στόχο τη δημιουργία ενός ζωντανού σκηνικού εναλλαγών για τον επισκέπτη. Ο σχεδιασμός του χώρου στηρίχθηκε στην ιδέα της επαναχρησιμοποίησης. Τα αντικείμενα, τα υφάσματα και οι επενδύσεις ήταν φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, τονίζοντας έτσι το μήνυμα για τη σημασία τού αειφόρου σχεδιασμού στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η νέα, ιδιαίτερη διάταξη των περιπτέρων

Στη φετινή διοργάνωση άλλαξε εντελώς η δομή της έκθεσης, καθώς υπήρχαν μόνο δύο κεντρικοί διάδρομοι που σηματοδοτούσαν την είσοδο και την έξοδο των επισκεπτών, κάτι που δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αφού αρκετά περίπτερα είχαν πρόσβαση στον διάδρομο από 3 πλευρές, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα καλύτερης παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσιών κάθε εταιρίας, καθώς και σαφέστερη οριοθέτηση των περιπτέρων, τα οποία έμοιαζαν αυτόνομες μονάδες που αποτελούσαν ένα αρμονικό σύνολο.

Η νέα ενότητα «100% Hotel Development» με ολιστικές λύσεις για τους Νέους Επενδυτές

Το Ειδικό Segment «100% Hotel Development» παρουσίασε λύσεις που αφορούν όλο το φάσμα της ξενοδοχειακής ανάπτυξης, από τα χρηματοδοτικά εργαλεία μέχρι την τελική κατασκευή και ανακαίνιση, ενώ στην ίδια ενότητα τοποθετήθηκε η ArchitectZone, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με τα αρχιτεκτονικά γραφεία και να συζητήσουν μαζί τους, καθώς το 100% Hotel Show θεωρεί τους αρχιτέκτονες αναπόσπαστο μέρος μιας νέας επένδυσης.

Παράλληλα, στο stage της Έκθεσης φιλοξενήθηκε το workshopμε τίτλο «Νέες επενδύσεις: Ξενοδοχειακά χρηματοδοτικά προγράμματα & αναπτυξιακός νόμος» με ολοκληρωμένες κατευθύνσεις για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την υποβολή ενός επιτυχημένου φακέλου, καταγράφοντας τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό της Έκθεσης, καθώς το workshop ήταν fully booked.

Τα περίπτερα των Εκθετών με συγκεκριμένες λύσεις και εμπνευσμένους τρόπους παρουσίασης

Οι Εκθέτες του 100% Hotel Show 2022 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοργάνωσης για έμφαση στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων, χρησιμοποιώντας για μία ακόμη φορά στο έπακρο τις ιδιαίτερες ιδέες και την εμπνευστικότητά τους και δημιουργώντας ιδιαίτερα περίπτερα με concept και υψηλή αισθητική.

Παράλληλα, ο επισκέπτης της Έκθεσης είχε τη δυνατότητα να έλθει σε επαφή με μια πλούσια γκάμα επιλεγμένων προτάσεων / λύσεων, μέσω των ιδιαίτερων χώρων που εγκαινιάστηκαν στο πλαίσιο του 100% Hotel Show 2022, όπως οι ζώνες με τα Conceptual Booths, οι ειδικές αίθουσες 100% selected furniture και 100% selected materials και οι χώροι που φιλοξενούσαν installations.