Η Ελληνική Ομάδα του διεθνούς συνδέσμου IMA (International Management Assistants Association) διοργανώνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, 9:30-16:00, την ετήσια εκπαιδευτική υβριδική ημερίδα στον χώρο της ΟΤΕ Academy με θέμα:

Ι Αm Here To Stay!

Reskilled, Upskilled and Prepared for the Future of Now!

Την ημερίδα θα ανοίξει απευθύνοντας χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος.

H εκπαιδευτική ημερίδα απευθύνεται σε Βοηθούς Διοίκησης όλων των βαθμίδων (Personal Assistants, Executive Assistants, Office Manager, Management Assistants, Office Assistants, Administrative Assistants, Virtual Assistants).

Στόχος της διοργάνωσης της φετινής ημερίδας είναι να προωθήσουμε τη μάθηση και την έμπνευση, να προσκαλέσουμε σε διάλογο τις Βοηθούς Διοίκησης από όλους τους τομείς απασχόλησης, για τον τρόπο που συνδεόμαστε μέσα από τον ρόλο μας, να εξερευνήσουμε τους νέους τρόπους εργασίας και τις ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάπτυξη.

Eξαιρετικοί ομιλητές από το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ανθρωπιστικές επιστήμες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες Βοηθούς Διοίκησης (Personal Assistants, Executive Assistants, Office Assistants, Virtual Assistants) τον τρόπο που μπορούμε να αξιολογήσουμε και να προετοιμαστούμε για τις αλλαγές στον ρόλο μας, μελετώντας τις μεταβολές στην εργασιακή κουλτούρα και στη διοίκηση. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα:

  • να καλύψουμε κενά ταλέντων και να εξελιχθούμε στην τρέχουσα θέση εργασίας.
  • να μπορούμε να κάνουμε μια διαφορετική εργασία, να εξασκήσουμε ακόμα και εντελώς νέο αντικείμενο εργασίας εντός του οργανισμού, με την ενίσχυση του αυτοματισμού στην εργασία και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μέχρι το 2025 έως και 85 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να εκτοπιστούν από μια αλλαγή στον καταμερισμό της εργασίας μεταξύ μηχανών και ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να δημιουργηθούν 97 εκατομμύρια νέοι ρόλοι με γνώμονα την πρόοδο της τεχνολογίας και τον συνεχή ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ακόμα και για έναν επαγγελματία, όπως εμείς, που μπορεί να παραμείνει στον ίδιο ρόλο, υποστηρίζοντας για πολλά έτη την ίδια ομάδα ή τον ίδιο προϊστάμενο, το αναμενόμενο μερίδιο των βασικών δεξιοτήτων που θα αλλάξει είναι 40%. Αυτό τονίζει την ανάγκη για επανεκπαίδευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων σε κάθε δουλειά, τμήμα και εταιρία.

Κόστος συμμετοχής (διά ζώσης παρακολούθησης ή διαδικτυακής)

  • Μέλη ΙΜΑ Greece: 20 ευρώ
  • Άνεργα μέλη: δωρεάν
  • Άνεργα μη μέλη & φοιτητές: 20 ευρώ (υποβάλλεται το αποδεικτικό ανεργίας ή η φοιτητική ταυτότητα)
  • Μη μέλη: 40 ευρώ
  • Μη μέλη (συμμετοχή 2 ή περισσότερων ατόμων ίδιας εταιρίας): 35 ευρώ/άτομο

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:https://forms.gle/PoVuGwh4GfB2QnYR8

Η προθεσμία ολοκλήρωσης των εγγραφών είναι έως τη Δευτέρα 17.10.2022, 16:00.

Παράλληλα γιορτάζουμε τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Ομάδας.

Λίγα λόγια για την IMA

O Σύνδεσμος των Iinternational Management ASSISTANTS (IMA) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο βοηθών διοίκησης που εστιάζει στην προσωπική ανάπτυξη των μελών του, καθώς και στο μέλλον και στην ανάδειξη του ρόλου - επαγγέλματος.

Ιδρύθηκε το 1974 ως ΕΑPS (European Association of Professional Secretaries) από τη Sonia Vanular στο Παρίσι και έχει μέλη του περίπου 1.700 Βοηθούς Διοίκησης από 30 χώρες. Έχει κομβικό ρόλο και σημαντικό έργο στη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη των Βοηθών Διοίκησης, καθώς και στην ανάπτυξη δράσεων ανάδειξης της αξίας του επαγγέλματος στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

H Ελληνική Ομάδα του Διεθνούς Συνδέσμου Βοηθών Διοίκησης International Management Assistants ιδρύθηκε το 1982 στην Ελλάδα ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα δίκτυο επαγγελματιών Βοηθών Διοίκησης.

Η λειτουργία του δικτύου βασίζεται στον σκοπό, στις αξίες, στον Κώδικα Δεοντολογίας της IMA και στις διεθνείς ορθές πρακτικές εξάσκησης του επαγγέλματος του Βοηθού Διοίκησης σε οποιονδήποτε επίπεδο της ιεραρχίας και εάν απασχολείται.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:

Τζίνα Θεοφιλίδου, Προέδρος Διοικητικού Συμβουλίου IMA Greece
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6909 152184 | E-mail: chairman@gr.ima-network.org
www.gr-ima-network.org | www.ima-network.org

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr