...

Γίνε κι εσύ εθελοντής της Μέριμνας

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 από τις 09:30 έως τις 15:30 στα γραφεία μας στην Αθήνα. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση και αποστέλλοντάς τη στην ηλεκτρονική διεύθυνση volunteers@merimna.org.gr μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019. Με τη στήριξή σου ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Στη Μέριμνα έχουμε την τύχη να υποστηριζόμαστε από μια πολύ δραστήρια και αφοσιωμένη ομάδα εθελοντών. Ωστόσο πάντα αναζητούμε νέους εθελοντές από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, αλλά και φοιτητές, νοικοκυρές, ανέργους, για να συνεισφέρουν με τον ελεύθερο χρόνο τους, την ενεργητικότητα και την πείρα τους στην υποστήριξη της Μέριμνας ώστε να επιτύχει τους στόχους της.
Οι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν με δράσεις όπως μεταφράσεις, υποστήριξη γραφείου, εργασίες συντήρησης, υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, οργάνωση, προώθηση και εργασία σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, συμμετοχή και οργάνωση εκδηλώσεων για παιδιά και τις οικογένειές τους που στηρίζονται από τη Μέριμνα, καθώς και συμμετοχή σε ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους Φίλους της Μέριμνας (π.χ. bazaars, ανοιξιάτικο πικνίκ κ.ά.).

https://merimna.org.gr/merimna-news/ekpaideusi-ethelodwn/

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework