Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας, θα πραγματοποιηθεί για 30η φορά από την Παρασκευή 12 μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης το επιχειρηματικό οικονομικό πολυσυνέδριο Money Show, που διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο και την Excess Advertising.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων, αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων, ώστε να προαχθεί και να ενισχυθεί ο παράγοντας της καινοτομίας, επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.

Σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τριήμερο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να εξέλθει από τη μακρά περίοδο κρίσης, όπως επίσης θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας. Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι: τεχνολογίες, γεωργία και αγροδιατροφική, ενέργεια και περιβάλλον, υποδομές, τουρισμός και πολιτισμός, χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως μητροπολιτικής περιοχής.

Υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες στη φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσουν τους 10.000.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή από σημαντικούς φορείς και οργανισμούς, όπως: Υπουργείο Εξωτερικών, Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με πέντε εκδηλώσεις σε διαφορετικούς τομείς, Δήμος Θεσσαλονίκης, Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Τεχνικό Επιμελητήριο, Διμερή Επιμελητήρια, Προξενικό Σώμα, Σύνδεσμος Εξαγωγέων, Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΚΕΠΑ, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αλεξάνδρειο ΤΕΙ, New York Colllege, καθώς και από μεγάλες εταιρίες, όπως: Eurobank Α.Ε., Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε.), ZeniΘ, Cisco Ελλάς A.E., Euler Hermes Hellas A.E., OΤΕ, ALD Automotive Hellas A.E., Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, Energy Forum Θεσσαλονίκης, Alfanet A.E., Powerz.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework