Οι UNIque Days είναι δωρεάν ημερίδες στις οποίες οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να ενημερωθούν για τα πανεπιστήμια και τις σχολές που τους ενδιαφέρουν. Φέτος θα πραγματοποιηθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι μέχρι και σήμερα οι μεγαλύτερες ημερίδες ακαδημαϊκού προσανατολισμού, που «ανοίγουν» τα πανεπιστήμια για τους μαθητές.

Αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια Γ' Γυμνασίου, Α', Β' ή Γ' Λυκείου και δεν είσαι σίγουρος/η για τη σχολή που θέλεις να επιλέξεις για τις σπουδές σου ή για την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις ή αν θέλεις να οριστικοποιήσεις τις επιλογές που έχεις ήδη στο μυαλό σου για τις σχολές που θα δηλώσεις, συμπλήρωσε την αίτησή σου και έλα να ενημερωθείς!

Φέτος θα πραγματοποιηθούν 3 ενημερωτικές ημερίδες:

  1. Για τα τμήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, τα τμήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών και Πληροφορικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τις Σχολές Πληροφορικής και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο κτίριο της Πρυτανείας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
  2. Για τις σχολές του Ανθρωπιστικού Πεδίου (Νομικής, Πολιτικών Επιστημών και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Παντείου Πανεπιστημίου), το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 στον χώρο του ALBA Graduate Business School, Ξενίας 6, Αθήνα.
  3. Για τα τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στον χώρο του ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κεφαλληνίας 46, Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια κάθε ημερίδας θα πραγματοποιηθούν:

  • Παρουσιάσεις των σχολών, όπου θα μάθεις βασικές πληροφορίες για κάθε σχολή ή τμήμα που σε ενδιαφέρει.
  • Ανοιχτοί διάλογοι, όπου θα συζητήσεις και θα λύσεις τις απορίες σου με ενεργούς φοιτητές και φοιτήτριες των παραπάνω σχολών.
  • Παρουσιάσεις πρότζεκτ και βραβευμένων φοιτητικών ομάδων, που έχουν δημιουργηθεί και δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο των πανεπιστημίων, ώστε να γνωρίσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρονται όταν γίνεις φοιτητής/φοιτήτρια.
  • Προσομοιώσεις των εργαστηρίων για το κάθε τμήμα, με βιωματικό χαρακτήρα, ώστε να δεις στην πράξη πώς θα είναι το τμήμα που σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις.

Μπορείς να δεις πώς πήγαν οι περσινές UNIque Days εδώ, ενώ μπορείτε να δείτε τις UNIque Days 2018 μέσα από τα μάτια των μαθητών εδώ

Το 88% των μαθητών που ήρθαν στις UNIque Days δήλωσαν ότι μέσα από αυτές κατάφεραν να αποφασίσουν ποιες σχολές θα συμπεριλάβουν στο μηχανογραφικό τους δελτίο.

Για να δηλώσεις συμμετοχή για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πάτησε εδώ

Για να δηλώσεις συμμετοχή για τις σχολές ανθρωπιστικών σπουδών πάτησε εδώ.

Για να δηλώσεις συμμετοχή για τα τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πάτησε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: uniqiueminds.gr/unidays, info@uniqueminds.gr

Για τον διοργανωτή:

Οι ημερίδες διοργανώνονται από την Unique Minds, τον πρώτο εθελοντικό, φοιτητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει ακαδημαϊκό προσανατολισμό. Στόχος του είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να γνωρίσουν τις σχολές και τα πανεπιστήμια που τους ενδιαφέρουν πριν συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Οι ημερίδες πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, του ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπό την αιγίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr