Η “Βρες Φτερά” ΑΜΚΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος “Εκπαίδευση στις Πωλήσεις”.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1/7/2022 έως την Τρίτη 26/7/2022 και αφορά σε άνεργους/ες νέους και νέες 18-29 ετών. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα τρεις φορές την εβδομάδα και πρωινές ώρες στην Αίθουσα Νερού στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Γεωργίου Α’, 1).

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικεύεται στην κατάρτιση νέων σε ρόλους πωλητών και πωλητριών για καταστήματα λιανικής, τουριστικών επιχειρήσεων (σερβιτόροι/ες και υπάλληλοι υποδοχής) και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, σερβιτόροι/ες, κέντρα αισθητικής κλπ). Η διδακτέα ύλη θα ολοκληρωθεί σε 50 ώρες και χωρίζεται σε 3 πυλώνες:

  • ψηφιακές δεξιότητες,
  • οικονομικός εγγραμματισμός και
  • τεχνικές επικοινωνίας και πωλήσεων.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορεί να λάβει κανείς τη σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Η εκπαίδευση στον πρακτικό ρόλο των πωλήσεων θα δώσει τη δυνατότητα σε όποιους και όποιες λάβουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα, να αναζητήσουν θέσεις εργασίας αναβαθμίζοντας άμεσα τις δεξιότητές τους. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει ικανές ώρες εξάσκησης προκειμένου οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες να είναι σε θέση να αναλάβουν άμεσα το ρόλο τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι να υπάρχει ενεργή κάρτα ανεργίας κατά το τελευταίο εξάμηνο. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα smartphone με δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο site της “Βρες Φτερά” ή στέλνοντας email στο registration@vresftera.com. Στις 27/6/2022, (καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής) μεταξύ των ωρών 09.00-12.00 θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης εγγραφές στην Αίθουσα Νερού.

Το έργο αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος YES! που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Καρδίτσας.

Χορηγός επικοινωνίας: skywalker.gr.

Υποστήριξη: Δήμος Θεσσαλονίκης - Αντιδημαρχία Οικονομικών - Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία - Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr