Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ! | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμα μία φορά, μετατρέποντας τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών, που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming στατιστικά. Οι προπωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο viva.gr

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι φέτος ο μεγάλος υποστηρικτής του GAMEATHLON και, σε συνεργασία με την PlayStation, θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη PS5 εμπειρία σε dedicated χώρο. Φυσικά, πολλές ακόμα εκπλήξεις σας περιμένουν στα επιπλέον booth του και δράσεις όλο το διήμερο που δεν πρέπει να χάσεις.

Όπως πάντα, η αιχμή του δόρατος είναι τα τερατώδη πανελλήνια τουρνουά, που, εκτός από φήμη και δόξα, δίνουν στους νικητές χρηματικά έπαθλα τα οποία δεν έχουν προηγούμενο, ενώ η τεχνολογική έκθεση φέτος θα είναι πραγματικά η καρδιά της τεχνολογίας! Πάνω από 400 σταθμοί, που απαρτίζονται από PC, κονσόλες, Arcade, Retro και VR, θα μεταμορφώσουν την αρένα σε ένα τεχνολογικό υπερθέαμα. H Red Bull «δίνει φτερά» στην έκθεση με μοναδικά signature activations, απογειώνοντας την εμπειρία επισκεπτών και συμμετεχόντων!

Η έκθεση του GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι πιο πλήρης από ποτέ με τη στήριξη μεγάλων εταιριών τεχνολογίας και του gaming, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις εγκαταστάσεις για να περιηγηθούν σε μια μοναδική ποικιλία δράσεων, θεαμάτων και προϊόντων τόσο από εγχώριους αλλά και πολυεθνικούς οργανισμούς. Μαζί μας και φέτος είναι η Samsung Electronics Hellas ως Technology Partner, με την παρουσίαση των Neo QLED gaming τηλεοράσεων, καθώς και με τη νέα σειρά ναυαρχίδα Galaxy S23. Ο χρόνια υποστηρικτής μας και ο κορυφαίος διανομέας στην Νοτιο-ανατολική Ευρώπη, η CD Media, θα καλύψει με πάνω από 100 τετραγωνικά μέτρα Booth για τις εταιρίες που εκπροσωπεί.

Δεν υπάρχει ανάλογη εκδήλωση με αντίστοιχο αποτύπωμα στα κοινωνικά δίκτυα και ο θεσμός του uTour θα είναι και φέτος εδώ, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερη έκταση από το καλοκαίρι. Το κοινό επιτέλους θα συναντήσει τους αγαπημένους του YouTubers από κοντά και θα αφήσει το δικό του στίγμα πάνω στον τεράστιο τοίχο που θα «ξετυλίγεται» στον πάνω όροφο του σταδίου. Γιορτάζοντας την επέτειο των 10 χρόνων της εκδήλωσης, οι πιο γνωστοί influencers, YouTubers, καλλιτέχνες και όλα τα μέλη της διοργάνωσης θα συνεργαστούν για να σας φέρουν τα πιο απολαυστικά activations και ταυτόχρονα το πιο δυνατό Meet n Greet που έχετε δει ποτέ.

Η μοναδική διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, booths, μαγαζιά, εκθέτες, cosplay, επιτραπέζια, indie εταιρίες και το μεγαλύτερο artist alley που είχαμε ποτέ. Ο κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει αγαπημένα του προϊόντα από anime, ταινίες, gaming τίτλους, να γνωρίσει τα πιο γνωστά επιτραπέζια αλλά και τουρνουά καρτοπαιχνιδιών και γενικότερα να «λιώσει» στο παιχνίδι είτε είναι για τουρνουά είτε για τη βόλτα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί ο No1 πανελλήνιος διαγωνισμός Cosplay presented by Knorr πάνω στην κεντρική σκηνή 360° του σταδίου. Το πιο δημοφιλές μας θέαμα κάνει την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και τα χειροκροτήματα να κατακλύζουν ολόκληρο το στάδιο σε ένα φαντασμαγορικό show με τους καλύτερους καλλιτέχνες του χώρου.

Gaming σημαίνει εκτός των άλλων και LAN Party! Φέρε τον δικό σου υπολογιστή ή κονσόλα. Εμείς βάζουμε ρεύμα, έπιπλα, internet, δράση και ανοιχτές πόρτες για 48 ώρες, ώστε να γίνεις ένα με το event λες και ζεις κάποιο όνειρο (Dream).

Τέλος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδος, θα γίνει βράβευση των Καλύτερων Ελληνικών Βιντεοπαιχνιδιών για τη χρονιά 2022 και επιπλέον διαγωνισμός δημιουργίας πρωτότυπων παιχνιδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι την ημέρα έναρξης αυτού και ξεκίνησε η κατασκευή τους από 1/1/2023. Τις απονομές θα κάνουν υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας βιομηχανίας του gaming και φορείς που σχετίζονται με την πληροφορική.

Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του μέσα στα χρόνια ως ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος θεσμός τεχνολογίας στη χώρα μας, καινοτομώντας τις βέλτιστες πρακτικές για τις εγχώριες εκθέσεις και την ψυχαγωγία για 10 συνεχόμενα έτη. Από την ίδρυσή του το 2013 ήταν πάντα πόλος έλξης για τα μεγαλύτερα brands τεχνολογίας, οργανισμούς εφαπτόμενους με τη βιομηχανία των video games, ανθρώπους του πολιτικού κόσμου, επαγγελματίες gamers, προγραμματιστές, καθώς και εκπαιδευτικούς φορείς, διατηρώντας πάντα έναν αληθινό χαρακτήρα και ισορροπία ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, 10.00-22.00

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/happenings/gameathlon-winter-2023/

Site: https://gameathlon.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/gameathloneu/

Instagram: https://www.instagram.com/gameathlon/?hl=el

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Disq-hx4VTk

Photos:https://www.dropbox.com/sh/o6kyp7gdukm1kfm/AABcYD4QkwTzhWG4Qwxlzm_0a?dl=0


Περιγραφή

Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφειpowered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμα μία φορά, μετατρέποντας τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών, που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming στατιστικά. Οι προπωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στοviva.gr

Διαβάστε επίσης

Νέα
Tο πρώτο official afterparty του Gameathlon είναι γεγονός!

17 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι έτοιμο για απογείωση και η προπώληση των εισιτηρίων στο more.com έχει ήδη ξεκινήσει!

17 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Hellenic Game Awards 2023 (HeGA)

17 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Gameathlon Summer 2022-The Aftermath

17 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
GAMEATHLON

17 Φεβρουαρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.