7ο HIGGS Donors Speed-dating Event | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

7ο HIGGS Donors Speed-dating Event 

7ο HIGGS Donors Speed-dating Event - Online:

Συνάντηση χρηματοδοτών και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών!

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το HIGGS διοργανώνει το Donors Speed-Dating Event, την εκδήλωση-θεσμό, η οποία φέρνει σε επαφή εκπροσώπους από επιχειρήσεις, κοινωφελή ιδρύματα, πρεσβείες και δημόσιους φορείς, με Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), με στόχο τη γνωριμία και την ενδεχόμενη έναρξη συνεργασιών και πιθανών χρηματοδοτήσεων κοινωφελών σκοπών.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, 27 και 28 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθούν online ραντεβού (speed dates) των δεκατριών λεπτών, όπου οι ΟΚοιΠ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σύντομα το έργο τους και οι δωρητές-χρηματοδότες να παρουσιάσουν τη στρατηγική τους.

Οι συζητήσεις θα κινηθούν σε δώδεκα βασικές κατηγορίες κοινωνικών θεμάτων όπως: ανθρώπινα δικαιώματα, εκπαίδευση, κοινωνική πρόνοια, διαφορετικότητα/ισότητα/ένταξη, γυναικεία ενδυνάμωση/υποστήριξη, οικονομική ανάπτυξη, κυκλική οικονομία, περιβάλλον / κλιματική αλλαγή, μεταναστευτικό/προσφυγικό, πολιτισμός, υγεία και τρίτη ηλικία, με στόχο τη διερεύνηση δυνητικών πεδίων συνεργασίας. To HIGSS Donors Speed Dating Event αποτελεί μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουν οι ΟΚοιΠ στην Ελλάδα να γνωριστούν με δυνητικούς δωρητές/χρηματοδότες οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε μια εκδήλωση, δημιουργώντας έτσι τη βάση για νέες μελλοντικές συνεργασίες.

Στη φετινή εκδήλωση θα μας τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους: Bayer Ελλάς, British Embassy Athens, CSR Hellas, Mytilineos SA, OTE Group, P&G, PwC, US Embassy Athens, ΑΒ Βασιλόπουλος, Δήμος Αθηναίων και Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Ίδρυμα Vodafone, Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον δωρητή της εκδήλωσης, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Οι Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής, μέχρι και τη Δευτέρα 15 Μαίου.

 

Λίγα λόγια για το HIGGS

Το HIGGS είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2015 με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το HIGGS είναι πρωτοπόρο στο οικοσύστημα της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος κόμβος (hub) υποστήριξης μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και άλλων πρωτοβουλιών που έχουν θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.

Σε μόλις εφτά χρόνια λειτουργίας (2015-2022), η ομάδα του HIGGS υποστήριξε διακόσες τέσσερις (204) μη κερδοσκοπικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα, βοηθώντας τις να διασφαλίσουν χρηματοδοτήσεις άνω των 11.000.000 ευρώ, να δημιουργήσουν οχτακόσιες εξηνταμία (861) νέες θέσεις εργασίας και να εξυπηρετήσουν περισσότερους από 360.000 ωφελούμενους.

Μέσα από καλά δομημένα προγράμματα (Incubator, Accelerator, Green and Social Entrepreneurship Incubator), προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση και εξειδικευμένη συμβουλευτική σε ΜΚΟ πανελλαδικά. Ως κόμβος ενημέρωσης, πληροφόρησης και συνεργασίας, προωθούμε τη δικτύωση όλων των stakeholders του οικοσυστήματος. Παρακολουθώντας στενά τον χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών και τις ανάγκες του, συντάσσουμε σχετικές μελέτες, δημιουργούμε εργαλεία ενδυνάμωσης ικανοτήτων (capacity building) και μέτρησης κοινωνικού αντικτύπου και διοργανώνουμε εκδηλώσεις με σκοπό τη διάχυση τεχνογνωσίας και το άνοιγμα του διαλόγου.


Περιγραφή

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το HIGGS διοργανώνει το Donors Speed-Dating Event, την εκδήλωση-θεσμό, η οποία φέρνει σε επαφή εκπροσώπους από επιχειρήσεις, κοινωφελή ιδρύματα, πρεσβείες και δημόσιους φορείς, με Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), με στόχο τη γνωριμία και την ενδεχόμενη έναρξη συνεργασιών και πιθανών χρηματοδοτήσεων κοινωφελών σκοπών.

Διαβάστε επίσης

Νέα
8ο HIGGS Donors Speed-dating Event - Online

10 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το ετήσιο συνέδριο του HIGGS επικεντρώνεται στο ψηφιακό περιβάλλον και την Τεχνητή Νοημοσύνη

10 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
ΘΑΛΗΣ ΙΙ: Υπηρεσία αξιολόγησης οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών

10 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Το HIGGS απορροφά την ethelon και αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο της για την Κοινωνία των Πολιτών

10 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο του HIGGS «Φιλανθρωπία 2.0»

10 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.