In-Person Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

In-Person Women In Tech Summit by Product Led Growth HubΈρχεται στις 18 Μαΐου το πρώτο In-Person Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub με σκοπό να χαράξει το career path γυναικών επαγγελματιών και αποφοίτων.

Έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18 Μαΐου το Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub, το πρώτο In-Person συνέδριο, αποκλειστικά αφιερωμένο στο career development αποφοίτων και επαγγελματιών γυναικών που εργάζονται ή θέλουν να εισαχθούν στον κλάδο της τεχνολογίας.

Αν θέλεις να μάθεις πώς να ξεκινήσεις αλλά και να εξελίξεις την καριέρα σου στον κλάδο της τεχνολογίας, να συνδεθείς με στελέχη της αγοράς, να δικτυωθείς με tech recruiters και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας, τότε αυτό το συνέδριο είναι a must-attend!

Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές του συνεδρίου αφορούν:

 • Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα κατά την είσοδό της στην αγορά εργασίας και δη στον κλάδο της τεχνολογίας
 • Πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να βελτιωθεί η εργασιακή και η προσωπική τους πορεία
 • Την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας σε θέματα που αφορούν το diversity και το inclusion
 • Καίρια ερωτήματα και πρακτικές που αφορούν το work-life balance

Ευκαιρίες upskilling και επαγγελματικής δικτύωσης

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ηγετικές εταιρίες στον χώρο της τεχνολογίας, να κάνουν networking με εδραιωμένα στελέχη της αγοράς αλλά και να κλείσουν συνεντεύξεις με tech recruiters.

Το συνέδριο χορηγείται από οργανισμούς όπως οι GWI, Eurobank, Camelot Lottery Solutions, Workable, Openbet, Netcompany, Intrasoft, Novibet, Intralot, Light & Wonder, Dialectica και E-food, που θα κληθούν να επιλέξουν τα επόμενα στελέχη τους μέσα από το κοινό του συνεδρίου. Παράλληλα, το συνέδριο υποστηρίζεται ενεργά από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον ΣΕΠΕ.

Επιπρόσθετα, το academy του Product-Led Hub, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει το επόμενο STEM generation του ελληνικού tech community, δίνει τη δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης σε δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού. Συγκεκριμένα, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διήμερο εκπαιδευτικό Women in Tech Bootcamp, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Ιουνίου στο Deree, The American College of Greece.

Όπως και σε προηγούμενα events, η διοργάνωση θα χρησιμοποιήσει κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης με σκοπό να χαρτογραφήσει τις δεξιότητες των συνέδρων και να τους συνδέσει με τις αντίστοιχες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Φοιτητές, τελειόφοιτους πανεπιστημιακής/μεταπτυχιακής εκπαίδευσης (20-35 χρονών) που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας και ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης, καθώς και για επιμόρφωση των τελευταίων δρώμενων στον τομέα της τεχνολογίας
 • Έμπειρους επαγγελματίες (35+ χρονών) οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους και να προωθήσουν εσωτερικά νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αφορούν τον τεχνολογικό τομέα με στόχο την υιοθέτηση του diversity και του inclusion
 • Στελέχη της Πολιτείας, των Θεσμών, των ενδιαφερόμενων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και ΜΚΟ
 • Οι σύνεδροι θα αποτελούν γυναίκες αλλά και άνδρες επαγγελματίες και απόφοιτους από πολλαπλά domains, όπως product management, engineering, marketing, customer support, customer success, product design, sales κ.ά.

Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου και μάθε για την agenda του συνεδρίου, νέες θέσεις εργασίας και πολλά ακόμα.


Περιγραφή

Έρχεται στις 18 Μαΐου το πρώτο In-Person Women In Tech Summit by Product Led Growth Hub με σκοπό να χαράξει το career path γυναικών επαγγελματιών και αποφοίτων

Διαβάστε επίσης

Νέα
2ο Συνέδριο Effective Dialogue: Reality Check

09 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
4ο Electric + Micro Mobility Forum

09 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Στις 26 Ιουνίου το 14o Mobile & IoT Connected World - A Smart & Safe World!

09 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

09 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το ΑΤΡ διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)

09 Μαΐου 2023

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

 • Δημιούργησε το προφίλ σου
 • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
 • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
 • Όρισε job alert
 • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.