Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΣΕΓΕ Let’s Business Together | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΣΕΓΕ Let’s Business Together



Η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΣΕΓΕ φέρνει για 5η χρονιά κοντά την
επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης με το παγκόσμιο επιχειρείν!

“Let’s Business Together!”

Το Διεθνές Συνέδριο - θεσμός, η «Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Female Entrepreneurial Week (FEW)», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ σε συνεργασία με την OECON Group, επανέρχεται δυναμικά για 5η φορά, από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 στο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη, με το σύνθημα «Let's Business Together».

Η «Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας - FEW» αποτελεί ένα καινοτόμο project που επιδιώκει την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών παγκοσμίως, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης της επιχειρηματικότητας. Η FEW λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια και αποτελεί επίσημη εκδήλωση της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ενώ σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την πορεία της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και της Οικονομικής Ενδυνάμωσης των Γυναικών της Ευρώπης και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια του 5ου FEW οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρωτότυπες δραστηριότητες και συνεδρίες που έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προωθήσουν την ανάπτυξη και τη συνεργασία. Η 5η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας επικεντρώνεται στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, τις Καινοτόμες και Δημιουργικές πρακτικές, τον Ψηφιακό και Πράσινο Μετασχηματισμό, τη Βιωσιμότητα και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι θεματικές:

Go Social - Go Digital, Go Green - Go Sustainable, Go Creative - Go Innovative.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες και οργανισμοί θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα από επίκαιρες θεματολογίες με πυρήνα τη συνεργατικότητα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να αναπτύξουν το επιχειρησιακό τους δίκτυο, αλλά και να συνδεθούν με πρόσωπα-κλειδιά που διαμορφώνουν ενεργά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες από 30 διαφορετικές χώρες.

Για πρώτη φορά φέτος, στην Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, οι νέοι κατέχουν μία ξεχωριστή θέση, καθώς παράλληλα με τις κεντρικές θεματικές του συνεδρίου, θα λάβει χώρα το Youth Academy, που περιλαμβάνει μια συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων που αγγίζουν τη νεανική εν δυνάμει επιχειρηματική κοινότητα.

«Το FEW είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό φόρουμ - είναι ένα κίνημα που στοχεύει στην ενδυνάμωση και την αναβάθμιση των γυναικών στο επιχειρηματικό τους ταξίδι, καλλιεργώντας μια υποστηρικτική κοινότητα που ενθαρρύνει την ανάπτυξη, την καινοτομία και την επιτυχία», δήλωσε η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ, κυρία Λίνα Τσαλταμπάση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website του συνεδρίου www.few.sege.gr, καθώς και να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

Η είσοδος στο γενικό συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα διεξάγονται και κλειστές εκδηλώσεις κατόπιν πρόσκλησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΣΕΓΕ, κυρία Χριστίνα Σαμαρά στο6982123060 / 2310-224440 ή μέσω e-mail στο [email protected].


Περιγραφή

Το Διεθνές Συνέδριο - θεσμός, η «Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Female Entrepreneurial Week (FEW)», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ σε συνεργασία με την OECON Group, επανέρχεται δυναμικά για 5η φορά, από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 στο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη, με το σύνθημα Let's Business Together

Διαβάστε επίσης

Νέα
Ενίσχυση του ρόλου των γυναικών στον τομέα της Ενέργειας

24 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
«#Her_Research»: Ξεκινά ο 3ος Κύκλος για την Υποστήριξη των Γυναικών στην Έρευνα από τον ΣΕΓΕ

24 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
Με σημαντικές παρουσίες η 5η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΣΕΓΕ

24 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2019 - Kλείσε τη θέση σου!

24 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.