InnoHealth Forum 2023: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Υβριδική Έκθεση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

InnoHealth Forum 2023: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Υβριδική Έκθεση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST



InnoHealth Forum 2023: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Υβριδική Έκθεση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub θέτοντας ως προτεραιότητα την παροχή έμπρακτης στήριξης σε όλους τους πληγέντες στη Θεσσαλία, προχωρούν κανονικά στην προγραμματισμένη διεξαγωγή της διήμερης υβριδικής έκθεσης InnoHealth Forum. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο JOIST, στη Λάρισα και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο eHealth και τις σύγχρονες τάσεις του τομέα της υγείας και του φαρμάκου.

H πρόσφατη κακοκαιρία Daniel, η οποία έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, έχει δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο στη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης, τοποθετούν σε «πρώτο πλάνο» την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, την υποστήριξη των παραγόντων της υγείας και των ασθενών και τη γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα με ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό, η πραγματοποίηση της εν λόγω έκθεσης κρίνεται ως καίριας σημασίας, καθώς θα συμβάλει στην υποστήριξη του οικοσυστήματος υγείας που εξελίσσεται, καινοτομεί και λειτουργεί με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με απόφαση των διοργανωτών, το 10% των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί προς ενίσχυση των πληγέντων της Θεσσαλίας και κάλυψη βασικών αναγκών σε φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη.

Επαγγελματίες της υγείας και του φαρμάκου, ερευνητές, ηγέτες του κλάδου, startuppers και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις καινοτομίες τους, να συνάψουν συνεργασίες, να αλληλεπιδράσουν με τους εκθέτες και το κοινό και να διαμορφώσουν το μέλλον του eHealth. Το πλούσιο πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει:

Διοργανωτές της έκθεσης είναι το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub και συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Elevate Greece.

Χορηγοί του InnoHealth Forum 2023 είναι το καταξιωμένο software powerhouse Computer Solutions, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας ΙΦΕΤ, η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN, και το Πάρκο Βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park, η εταιρία-πρότυπο παροχής λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Uni Systems, η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρία BΙΑΝΕΞ, η υπερσύγχρονη ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS, η πολυεθνική ιατροφαρμακευτική εταιρία Rontis – Driven by innovation, η εταιρία βιοτεχνολογίας ProGnosis Biotech, η καινοτόμος εταιρία πληροφορικής Gnomon, η εταιρία παροχής outsourcing υπηρεσιών γραμματειακής υποστήριξης Beeasy και ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας - ΠΡΟΣΥΦΛΑ.

Η είσοδος στο InnoHealth Forum είναι δωρεάν για το κοινό. Δείτε αναλυτικά την ατζέντα της διήμερης υβριδικής έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφές, επισκεφθείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: innohealthforum.joistpark.eu.


Περιγραφή

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub θέτοντας ως προτεραιότητα την παροχή έμπρακτης στήριξης σε όλους τους πληγέντες στη Θεσσαλία, προχωρούν κανονικά στην προγραμματισμένη διεξαγωγή της διήμερης υβριδικής έκθεσης InnoHealth Forum. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο JOIST, στη Λάρισα και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο eHealth και τις σύγχρονες τάσεις του τομέα της υγείας και του φαρμάκου.

Διαβάστε επίσης

Εργασία
Matchmaking event στο InnoHealth Forum

19 Σεπτεμβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
InnoHealth Forum 2023 | Ηγέτες του χώρου της ηλεκτρονικής υγείας ενώνονται αυτό τον Σεπτέμβριο στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

19 Σεπτεμβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.