TEDxPatras 2023: “Bridging Within” | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

TEDxPatras 2023: “Bridging Within”



TEDxPatras 2023: “Bridging Within”

Το θέμα και τα early bird tickets

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Σε έναν κόσμο που ορίζεται από διαχωρισμούς και όρια, υπάρχει μια λέξη με εξαιρετική δύναμη: «γεφύρωση». Διαθέτει την ικανότητα να συνδέει δημιουργώντας μονοπάτια που μας οδηγούν σε νέους ορίζοντες. Όταν όμως την εμπλουτίζουμε με την ουσία της «εσωτερικότητας», συμβαίνει κάτι πραγματικά βαθύτερο. Ένα ταξίδι ανακάλυψης ξεκινάει κατά το οποίο συνειδητοποιούμε τις συσχετίσεις που μας ενώνουν.

Το “Bridging Within” είναι ένα κάλεσμα για ουσιαστική δράση. Μας προτρέπει να τολμήσουμε να προχωρήσουμε πέρα από τη ζώνη ασφαλείας μας και να εξερευνήσουμε αχαρτογράφητα πεδία, αναλύοντας τον περίπλοκο ιστό των συνδέσεων που μας περιβάλλει.

Μέσα σε αυτές τις συνδέσεις βρίσκεται το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες καθώς καταρρίπτουμε τις ψευδαισθήσεις των νοητικών ορίων και αξιοποιούμε την τεράστια δύναμη της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Η γεφύρωση μέσα μας εκτείνεται πολύ πέρα από την προσωπική ανάπτυξη.

Επεκτείνεται στις ίδιες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος μας είτε πρόκειται για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, τις ανθρώπινες σχέσεις είτε για την ψυχαγωγία, και λειτουργεί ως φάρος ελπίδας. Ενώνει οραματιστές και δημιουργούς που διευρύνουν τα όρια και που πιστεύουν ακράδαντα στη δυναμική της επιμονής και της εργατικότητας.

Μαζί, αναζητάμε μέσα μας, στις κοινότητές μας και στον κόσμο μας να ανακαλύψουμε καινοτόμες λύσεις. Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε τα χάσματα που μας διαχωρίζουν, διαμορφώνοντας ένα πιο συνεκτικό και ισορροπημένο μέλλον.

Στο TEDxPatras 2023 θα εξερευνήσουμε, θα συνδεθούμε και θα ενεργοποιήσουμε τις άπειρες δυνατότητες του “Bridging Within”.

Το TEDxPatras επιστρέφει για έβδομη φορά πιο διευρυμένο από ποτέ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

Περισσότεροι από 12 ομιλητές, 3 performances, fireside charts με εξειδικευμένα στελέχη και μοναδικά workshops οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε.

Κρατήστε τώρα τη θέση σας με τα Early Bird tickets! Το Early Bird εισιτήριo παρέχει την πρόσβαση στην κεντρική σκηνή, στην εναλλακτική σκηνή και σε όλες τις παράλληλες δραστηριότητες σε μια προνομιακή τιμή σε σχέση με το Standard εισιτήριο.

Σύνδεσμος εισιτηρίων: https://www.more.com/conference/tedxpatras-2023-bridging-within/

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatras και ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από το Facebook, το Twitter, το Instagram και το TikTok.

Λίγα λόγια για το TEDxPatras

To TEDxPatras από τα τέλη του 2014 ξεκίνησε την έντονη παρουσία του στην πόλη της Πάτρας μέσα από τη σύνθεση της ομάδας και τις συνέργειες με φορείς και οργανισμούς για μια κοινή συνεισφορά. Σήμερα, η διοργάνωση εντάσσει την πόλη σε έναν παγκόσμιο χάρτη διεθνών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με έμφαση στις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Το TEDxPatras υπηρετεί πιστά τον συγκεκριμένο σκοπό προσκαλώντας ομιλητές από όλο τον κόσμο να μοιραστούν από τη σκηνή του την ιδέα ή τις ιδέες τους, την επιτυχημένη πρακτική τους, τη μεθοδολογία ή την τεχνική τους, τη γνώση, την εμπειρία και την επιστήμη τους σε ένα πλαίσιο που επιτρέπει τους συμμετέχοντες να εμπνευστούν και να ενεργοποιηθούν είτε ατομικά είτε συλλογικά. Σε συνδυασμό με τις κεντρικές ομιλίες, το TEDxPatras στοχεύει στη δικτύωση του κοινού, στη δημιουργία νέων συνεργασιών, στη μεταφορά γνώσης και ιδεών καθώς και στην απόλαυση μιας μοναδικής εμπειρίας.


Περιγραφή

Σε έναν κόσμο που ορίζεται από διαχωρισμούς και όρια, υπάρχει μια λέξη με εξαιρετική δύναμη:«γεφύρωση». Διαθέτει την ικανότητα να συνδέει δημιουργώντας μονοπάτια που μας οδηγούν σε νέους ορίζοντες. Όταν όμως την εμπλουτίζουμε με την ουσία της«εσωτερικότητας», συμβαίνει κάτι πραγματικά βαθύτερο. Ένα ταξίδι ανακάλυψης ξεκινάει κατά το οποίο συνειδητοποιούμε τις συσχετίσεις που μας ενώνουν.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Δυναμική συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών στο TEDxPatras 2023

11 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
TEDxPatras 2023: Ποδηλατοβόλτα «Bridging Within» στο Λιμάνι της Πάτρας

11 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
BRIDGING WITHIN: Αυτοί είναι οι πρώτοι ομιλητές του TEDxPatras 2023 Κορυφαίοι ομιλητές έρχονται στην Πάτρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

11 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras 2023

11 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.