To Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras 2023 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

To Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras 2023



VOLUNTEERS CALL:

To Πρόγραμμα Εθελοντισμού
του TEDxPatras 2023

Πώς να γίνει κάποιος μέρος μιας κοινότητας ιδεών!

Για το TEDxPatras ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που αθόρυβα «αναδεικνύει» αξίες, όπως η αλληλεγγύη και η κοινωνική συμμετοχή. Είναι μια πράξη που φανερώνει ενέργεια και καλοσύνη. Είναι κοινό μοίρασμα με τον συνάνθρωπο, τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και την ευρύτερη κοινότητα. Είναι μια πράξη που γίνεται με γνώση, γενναιοδωρία και ανάγκη προσφοράς των καλύτερων στοιχείων που έχουμε και όχι αυτών που μας περισσεύουν. Προβάλλει την ανάγκη για συλλογική δράση και προσθέτει ένα καινούριο σημείο αναφοράς στην καθημερινή ζωή του ατόμου.

Η εθελοντική ομάδα του TEDxPatras είναι η «καρδιά» της κεντρικής διοργάνωσης, καθώς με την ενεργή της συμμετοχή συμβάλλει καθοριστικά στη φάση προετοιμασίας, αλλά και στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων πριν και κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας του event.

Το νέο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή για τη μεγάλη διοργάνωση που προετοιμάζεται για το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το σύνολο των εθελοντών συμμετέχει σε ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και δραστηριοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ως συνεργάτης της πόλης της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, μοιραζόμενο μια δυναμική για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το TEDxPatras είναι η ευκαιρία για να εμπλουτίσει κάποιος το στιγμιοφυλάκιό του, να πάρει μέρος σε εκπαιδευτικές δράσεις και να συμβάλει στον σχεδιασμό πρωτοβουλιών.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του TEDxPatras είναι ανοιχτό προς όλες και όλους χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Από το 2015 έως και σήμερα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 600 εθελοντές.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στον σύνδεσμο εδώ: https://bit.ly/48Ryc8u.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις: [email protected].


Περιγραφή

Για το TEDxPatras ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που αθόρυβα «αναδεικνύει» αξίες, όπως η αλληλεγγύη και η κοινωνική συμμετοχή. Είναι μια πράξη που φανερώνει ενέργεια και καλοσύνη. Είναι κοινό μοίρασμα με τον συνάνθρωπο, τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και την ευρύτερη κοινότητα. Είναι μια πράξη που γίνεται με γνώση, γενναιοδωρία και ανάγκη προσφοράς των καλύτερων στοιχείων που έχουμε και όχι αυτών που μας περισσεύουν. Προβάλλει την ανάγκη για συλλογική δράση και προσθέτει ένα καινούριο σημείο αναφοράς στην καθημερινή ζωή του ατόμου.

Διαβάστε επίσης

Νέα
TEDxPatras 2023: Ποδηλατοβόλτα «Bridging Within» στο Λιμάνι της Πάτρας

16 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
BRIDGING WITHIN: Αυτοί είναι οι πρώτοι ομιλητές του TEDxPatras 2023 Κορυφαίοι ομιλητές έρχονται στην Πάτρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

16 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Εργασία
TEDxPatras 2023: “Bridging Within”

16 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.