Οι Science Reactors στο Athens Science Festival με το stand up «Face to Face Science» | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Οι Science Reactors στο Athens Science Festival με το stand up «Face to Face Science»



Οι Science Reactors στο Athens Science Festival

με το stand up «Face to Face Science»

Τεχνόπολη - Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 21:30

Οι Science Reactors με χαρά δίνουν το δικό τους παρών στο ASF23 με την ανατρεπτική τους παράσταση Face to Face Science επικεντρωμένη στη θεματική του φεστιβάλ «Διαμόρφωσε το μέλλον σου». Επιστρέφουν στον χώρο απ’ όπου κυρίως ξεκίνησαν, έδωσαν τις περισσότερες παραστάσεις τους (Stand up και Science on Stage), απέκτησαν τους πολλούς fanατικούς τους φίλους και συνέχισαν δυναμικά σε άλλα επιστημονικά φεστιβάλ και όχι μόνο…αναδεικνύοντας, με χιούμορ ένα άλλο πρόσωπο της eπιστήμης.

Στη σκηνή της Τεχνόπολης επτά ταλαντούχοι επιστήμονες, με εμπειρία στην επικοινωνία της επιστήμης, θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την επιστήμη και θα μιλήσουν, αυτοσχεδιάζοντας, με το γνωστό αντισυμβατικό τους ύφος:

…ο απρόβλεπτος πολεοδόμος-χωροτάκτης με «στοχαστική» διάθεση αναρωτιέται πόσο ελεύθερα επιλέγουμε στη ζωή μας - Κιθαρίστας ή ντράμερ (;) ενώ ο τελείως cool μηχανικός της παρέας θα μας υποδείξει «Πώς να εξοικονομήσουμε ενέργεια σταματώντας τη δίαιτα(!)». Ο βιοχημικός μας …αρμενίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και ο απόμακρος αστροφυσικός μας θα αναρωτηθεί κατά πόσο οι ίδιοι οι επιστήμονες καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο (!). Τέλος η μόνη γυναίκα της βραδιάς, προπονήτρια/μουσικός, ενώ από μικρή ονειρευόταν να γίνει δέντρο, τώρα μας δίνει ραντεβού σε super market…και όλους αυτούς θα προσπαθήσoυν απεγνωσμένα και με το γνωστό γλαφυρό τους ύφος να συντονίσουν οι παρουσιαστές της βραδιάς, Κωνσταντίνος Περιστέρης και Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος.

Συμμετέχουν οι:

Κωνσταντίνος Περιστέρης (Γυναικολόγος), Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος (Φιλόλογος-Εκπαιδευτής ρητορικής), οι οποίοι θα είναι και οι παρουσιαστές, Αλέξανδρος Σουρτζής (Χωροτάκτης/Πολεοδόμος), Πολυξένη Σπηλιοπούλου (Επιστήμονας του Αθλητισμού), Σταύρος Δημητρακούδης (Αστροφυσικός), Νίκος Παπαδημητρίου (Χημικός/Μηχανικός) και Μάκης Ζωιδάκης (Βιολόγος).

Ιδέα/σχεδιασμός/συντονισμός: Ελένη Γραμματικοπούλου, Επικοινωνία της Επιστήμης

Σκηνοθετεί ο Κώστας Βρεττός.


Περιγραφή

Οι ScienceReactors με χαρά δίνουν το δικό τους παρών στο ASF23 με την ανατρεπτική τους παράστασηFacetoFaceScienceεπικεντρωμένη στη θεματική του φεστιβάλ«Διαμόρφωσε το μέλλον σου». Επιστρέφουν στον χώρο απ’ όπου κυρίως ξεκίνησαν, έδωσαν τις περισσότερες παραστάσεις τους (Stand up και Science on Stage), απέκτησαν τους πολλούς fanατικούς τους φίλους και συνέχισαν δυναμικά σε άλλα επιστημονικά φεστιβάλ και όχι μόνο…αναδεικνύοντας, με χιούμορ ένα άλλο πρόσωπο της eπιστήμης.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Η επιλογή επαγγέλματος γίνεται επιστήμη στο Athens Science Festival 2024

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Μια National Geographic αποστολή στο Athens Science Festival 2024 και μια υδρόγειος στην καρδιά της Αθήνας!

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Οι Science Reactors επιστρέφουν στο Θέατρο Arroyo με μια παράσταση/αναδρομή αλλά και έκπληξη

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Οι Science Reactors παρουσιάζουν ένα διαφορετικό Stand up Science cocktail στο MoMix Bar, σε μία και μοναδική τους εμφάνιση!

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Science Rap Battle: το νέο stand-up των Science Reactors στο Θέατρο Arroyo

04 Οκτωβρίου 2023

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.