Money Show 2024 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Money Show 2024



Money Show 2024

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι επισκέπτες στις 131 εκδηλώσεις του

Το μεγαλύτερο πολυθεματικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, το Money Show 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, υπερέβη τις προσδοκίες και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Το Money Show διοργανώθηκε από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η καινοτομία, η βιώσιμη ανάπτυξη, τα μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη, οι επιπτώσεις από την κατασκευή του μετρό και του flyover, οι μεταφορές, οι φορτοεκφορτώσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, ο τουρισμός, η πρωτογενής παραγωγή, η αγορά ακινήτων, τα προγράμματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων κ.ά. αποτέλεσαν το επίκεντρο του φετινού Money Show.

Θεσμικοί φορείς της οικονομίας, υπουργοί, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες, επιμελητήρια και επιχειρήσεις συμμετείχαν στο πολύπλευρο τριήμερο αρθρωτό γεγονός.

Το Κεντρικό Gala του Money Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κύριος Μαργαρίτης Σχοινάς και η υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η οποία εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό.

Η Probinex είναι ο χορηγός τίτλου του Money Show 2024, ενώ Χρυσός Χορηγός ήταν η Eurobank.

Το Money Show 2024 στήριξαν ακόμη χορηγικά οι εξής εταιρίες και φορείς: Cisco, Elpedison, Zenith, MovyOn, Vimar, Hellenic Train, ΟΛΘ, ΔΕΔΑ, Δ.ΕΠ.Α. Υποδομών, Όμιλος Σαμαράς και Συνεργάτες, Ξανθάκης ΑΤΕ, East-West Greece, BHCCI, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Επιμελητήριο Τρικάλων, Margaropoulos & Associates, Link Consulting, PlanO2 Consulting, Fil-Eco και Focus Greece.


Περιγραφή

Το μεγαλύτερο πολυθεματικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, το Money Show 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, υπερέβη τις προσδοκίες και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Με πάνω από 130 εκδηλώσεις στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου το MONEY SHOW 2024 στη Θεσσαλονίκη

14 Φεβρουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
word.apologismoi
Απολογισμός έτους 2017

14 Φεβρουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.