Μέσω των Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Μέσω των Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας



Μέσω των Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στη γλώσσα προγραμματισμού

SAP ABAP για απόφοιτους ή επαγγελματίες της Πληροφορικής

Την εκπαίδευση στη γλώσσα προγραμματισμού SAP ABAP εντάσσουν στα προγράμματά τους οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους Πληροφορικής και STEM γενικότερα αλλά και σε υφιστάμενους εργαζομένους εταιριών στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες για τη συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού, η ManpowerGroup Ελλάδας επιχειρεί και με αυτό το πρόγραμμα να βοηθήσει μέσω των Tech Academies τους/τις υποψηφίους/ες να αποκτήσουν, υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων SAP Trainers, τεχνικές δεξιότητες και να λάβουν μετά το πέρας της εκπαίδευσης, αναγνώριση ως SAP Certified Associate - Back-End Developer - ABAP Cloud. Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε προσωπικές δεξιότητες (soft skills) που είναι απαραίτητες για την ένταξή τους σε μια παραγωγική ομάδα (επικοινωνία, συνεργασία, διάδραση με πελάτες και δημιουργία παρουσιάσεων).

Στην πράξη, η ManpowerGroup Ελλάδας, προσλαμβάνει πτυχιούχους STEM/Πληροφορικής με στόχο να ενταχθούν στο τελευταίο της SAP ABAP Academy - Program στην Ευρώπη. Οι εκπαιδευόμενοι/ες θα είναι μέλη διεθνών φοιτητικών ομάδων, καθοδηγούμενοι/ες από μια ομάδα SAP Experts που έχει εκπαιδευτεί σε Τεχνολογίες SAP και ανάπτυξης σε SAP ABAP. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι θα έχουν δυνατότητα άμεσης πρόσληψης ως πιστοποιημένοι SAP ABAP Developer σε κορυφαίες παγκόσμιες εταιρίες στον κλάδο της Πληροφορικής.

Παράλληλα, η δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης Custom Technical Training / Ακαδημίας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής εκπαίδευσης των Tech Academies για τους οργανισμούς προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους/τις υφιστάμενους/ες εργαζόμενούς/ές τους και να βρουν λύσεις ανθρώπινου δυναμικού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές ανάγκες τους.

Η έναρξη των Ακαδημιών έχει οριστεί για τις 8/5/2024. Τα προγράμματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με τη συμμετοχή υποψηφίων από όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τη ManpowerGroup™

Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ παράλληλα, βρίσκουμε ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των «brand» μας - Manpower®, Experis® και Talent Solutions® - δημιουργεί ουσιώδη αξία για τους υποψηφίους και πελάτες σε 75 χώρες εδώ και 70 χρόνια. Είμαστε αναγνωρισμένοι για την εταιρική μας ποικιλομορφία ως μία από τις καλύτερες εταιρίες που δίνουν έμφαση στις γυναίκες αλλά και στην ενσωμάτωση, στην ισότητα και στην αναπηρία. Το 2023 η ManpowerGroup® ανακηρύχθηκε για 15η φορά ως μία από τις πιο ηθικές εταιρίες στον κόσμο -επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως εργασιακό προορισμό επιλογής για ταλέντα σε ζήτηση.

Η ManpowerGroup στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998, όπου μέσα από το δίκτυο 2 υποκαταστημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων εντοπίζει όλο το φάσμα των βασικών κλάδων της οικονομίας, αξιολογεί, αναπτύσσει και διαχειρίζεται τα ταλέντα. Η ManpowerGroup Ελλάδας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας. 

Για εταιρίες: www.manpowergroup.gr

Για υποψηφίους: www.manpower.gr  

Ακολουθήστε μας: ManpowerGroup Greece 


Περιγραφή

Την εκπαίδευση στη γλώσσα προγραμματισμού SAP ABAP εντάσσουν στα προγράμματά τους οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους Πληροφορικής και STEM γενικότερα αλλά και σε υφιστάμενους εργαζομένους εταιριών στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης

Νέα
ManpowerGroup Παγκόσμια Μελέτη «Πράσινος Μετασχηματισμός με Προτεραιότητα τον Άνθρωπο»

11 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Προοπτικές του κόσμου της απασχόλησης για τις γυναίκες το 2024

11 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
«Η Ελλάδα των γεύσεων» Φεστιβάλ Τροφίμων & Ποτών

11 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Ο όμιλος ManpowerGroup ανακηρύχθηκε για 15η φορά ως μια από τις πιο ηθικές εταιρίες στον κόσμο

11 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Η πρόκληση του Δημογραφικού στην εποχή της προσαρμοστικότητας της εργασίας

11 Απριλίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.