...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Doryssa Hotels & Resorts
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
23-03-21
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Σάμου

Bartender - Σάμος

Το ξενοδοχείο 5* Doryssa Seaside Resort στο Πυθαγόρειο Σάμου
επιθυμεί να προσλάβει για τη νέα σεζόν 2021

Bartender

ΤΜΗΜΑ: Bar – Pool bar

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ: Υπεύθυνος Bars, Assistant F&B Mgr., F&B Mgr.

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: Βοηθός Μπάρμαν, A΄Σερβιτορος , Βοηθός Σερβιτόρος,

Λειτουργίες τμήματος:

  • Εξυπηρέτηση πελατών.
  • Παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.
  • Οργάνωση και προϋπολογισμός για την άρτια λειτουργία του τμήματος.
  • Οργάνωση και επίβλεψη του υφιστάμενου προσωπικού του για την παροχή άρτιων υπηρεσιών και αποτελεσμάτων.
  • Καθημερινή επαγρύπνηση για την επίτευξη των παραπάνω.

Στόχος θέσης:

  • Άρτια και φιλικότατη εξυπηρέτηση πελατών.
  • Συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη για την διασφάλιση της ευχαρίστησης του.
  • Τήρηση και διασφάλιση των εσωτερικών διαδικασιών λειτουργίας της εταιρίας.
  • Επίτευξη στόχων (διασφάλιση των εσόδων / αύξηση των πωλήσεων / έλεγχο του κόστους λειτουργίας του τμήματος ).
  • Διαμόρφωση λειτουργικής και αποτελεσματικής ομάδας με πνεύμα συνεργασίας.
  • Διασφάλιση της ορθής κατάστασης των μηχανημάτων και του εξοπλισμού του τμήματος.
  • Ενημέρωση των προϊσταμένων, για τυχόν επιθυμίες και ιδιαιτερότητες των πελατών μας.

Καθήκοντα:

  • Προσέρχεται στην εργασία του στο προκαθορισμένο ωράριο.
  • Φροντίζει πάντα να χτυπάει την κάρτα πριν και μετά την εργασία αυτοπροσώπως .
  • Φροντίζει να είναι η εμφάνισή του πάντα περιποιημένη.
  • Παίρνει τα κλειδιά και το Log Book από την Reception και ανοίγει το τμήμα του.
  • Ελέγχει τα μηχανήματά του (καθαριότητα χώρου, μηχανημάτων). Το stock του, τη δική του mise en place και των σερβιτόρων του.
  • Ελέγχει την εμφάνιση του προσωπικού που εργάζεται στο τμήμα του, την προετοιμασία του και δίνει οδηγίες για το βραδινό service.
  • Κατά τη διάρκεια του service ετοιμάζει τα ποτά και προσέχει πάντα για την εμφάνιση και την μεριδοποίησή τους.
  • Καλωσορίζει τους πελάτες στο bar.
  • Ελέγχει τους συνεργάτες του και παράλληλα σημειώνει και διορθώνει τις παραλείψεις τους.
  • Συνεργάζεται με τον ταμπλίστα όσον αφορά τις χρεώσεις.
  • Ελέγχει τις ενδοδιακινήσεις από και προς το τμήμα του.
  • Ελέγχει πάντα τα ποτά που επιστρέφονται από τους πελάτες με τυχόν παράπονα και έρχεται σε επαφή μαζί τους.
  • Ελέγχει την αποθήκη μετά το service και κάνει τις παραγγελίες του σύμφωνα με τις ανάγκες του τμήματός του.
  • Δίνει στην Υποδοχή τυχόν βλάβες που έχουν υποπέσει στην αντίληψή του και ενημερώνει τον προϊστάμενό του.
  • Μιλάει για το service με το προσωπικό του, για τυχόν προβλήματα που είχαν και τους επισημαίνει τα λάθη τους.
  • Προσέχει πάντα ώστε να γίνετε σωστή χρήση των μηχανημάτων.
  • Συμπληρώνει το Ημερολόγιο του Τμήματος ( Log Book ) και το παραδίδει στην Υποδοχή.
  • Ελέγχει ώστε όλα τα μηχανήματα να είναι καθαρά και κλειστά.
  • Κλειδώνει και παραδίνει τα κλειδιά στην Reception.
  • Είναι υπεύθυνος για τους στόχους των πωλήσεων που θέτει ο F&B Mgr για το τμήμα του.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, εσωτερικού ή εξωτερικού.
  • Γνώση 2 τουλάχιστον ξένων γλωσσών ( γραπτώς & προφορικώς).
  • Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε παρόμοια θέση.
  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας με όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου και με συνεργάτες( ανάπτυξη ομαδικής εργασίας).
  • Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα.
  • Γρήγοροι ρυθμοί εργασίας.

Προαιρετικά προσόντα:

  • Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ( Windows , Internet, κ.λ.π.).
  • Eπιπλέον γνώσεις σε ξένες γλώσσες
  • Χρήση Μηχανημάτων
  • Χρήση Συστήματος Cosy – Tech

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

...

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework