...

Το ραντεβού μας είναι φέτος
στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2018

Αναμφισβήτητα η εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας περνά μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση, ιδιαίτερα σε μία άκρως ανταγωνιστική εποχή.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό διήμερο η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε.) και η ομάδα της ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. ευελπιστούν να ενθουσιάσουν τους συνέδρους, ιατρούς και φαρμακοποιούς, με ένα επίκαιρο και καινοτόμο πρόγραμμα 48 ομιλιών, 10 στρογγυλών τραπεζιών και 29 εργαστηρίων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 9ης διημερίδας περιλαμβάνει 4 θεματικούς πυλώνες:

  • 2ο επιστημονικό συνέδριο φαρμακευτικής φροντίδας της Ε.Φ.Ε. με ενότητες σχετικά με: πρόληψη, φυτικά φάρμακα, δερματικές παθήσεις, κοινωνική προσέγγιση και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
  • Marketing και διαχείριση με ενότητες σχετικά με: οικονομία, διοίκηση συνεργατών, διαπραγματεύσεις, πιστότητα πελάτη και στρατηγική καινοτομία.
  • Εξελίξεις στο επάγγελμα με στρογγυλά τραπέζια σχετικά με: τους συνεργικούς ρόλους ιατρού και φαρμακοποιού, το μέλλον των υπηρεσιών υγείας, την ψηφιακή υγεία, την ανάπτυξη των καλλυντικών στα φαρμακεία και το χονδρεμπόριο.
  • Καινοτομία και τεχνολογία με ενότητες σχετικά με: επιχειρηματικά καινοτόμες πρακτικές, χρήση νέων τεχνολογιών και υπηρεσίες υγείας.

Το κύριο μήνυμα της διημερίδας είναι ότι παράλληλα με την επιστημονική συμβουλή πρέπει να προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες στους ασθενείς-πελάτες, ενδυναμώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, προκειμένου να βιώνουν καθημερινά θετικές και ανθρώπινες εμπειρίες στο φαρμακείο ή στο ιατρείο.

Οφείλουμε όλοι λοιπόν να ατενίσουμε το 2018 ως μία πολλά υποσχόμενη νέα χρονιά με πολλές ιδέες και τροφή για σκέψη για το κοινωνικό λειτούργημα των επαγγελματιών υγείας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και ιατρούς με δωρεάν συμμετοχή και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.500 επισκέπτες στο διήμερο.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο δίπλα στις αίθουσες ομιλιών θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω από 80 εταιρίες του χώρου.

Μαζί αναδεικνύουμε τη δύναμη της άσπρης μπλούζας.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework