Η The DeliFair επιστρέφει τον Οκτώβριο

Η TheDeliFair, η πρώτη ψηφιακή έκθεση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς με επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών επιστρέφει τον Οκτώβριο ακόμα πιο δυναμικά.

Η 2η TheDeliFair έρχεται από 4-8 Οκτωβρίου με ακόμα πιο καινοτόμες προτάσεις, webinars και online εκδηλώσεις, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής και γαστρονομίας.

Η εξειδικευμένη online έκθεση The DeliFair έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων.

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν εκλεκτά ποιοτικά προϊόντα, να συνομιλήσουν ζωντανά με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, να ζητήσουν δείγματα των προϊόντων τους, να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με buyers τροφίμων από Ελλάδα και εξωτερικό και να προβάλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό μέσα από στοχευμένες δράσεις, workshops και webinars. Επιπλέον, στην ενότητα «Meet the producer» οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις της επιχείρησης.

Τέλος, οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από ζωντανές B2B συναντήσεις στους υποψήφιους αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο διάστημα 27 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2021, σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες. Στόχος της 2ης The Delifair είναι η προβολή ελληνικών ποιοτικών προϊόντων και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr