Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
25 & 26 Νοεμβρίου

Digital 360: Be Part of The Game!

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς ζούμε πλέον σε έναν digital κόσμο, όπου τα πάντα συνδέονται. Smartphones, υπολογιστές, tablets, gadgets και όλα τα θαυμαστά τεχνολογικά επιτεύγματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου οικοσυστήματος που μας συντροφεύει κάθε ώρα και στιγμή.

Εκτός από χρηστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, η τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τη διασκέδασή μας. Μάλιστα, λόγω της ευρύτερης δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, οι νέοι έχουν στραφεί σε μεγάλο βαθμό στην ψηφιακή διασκέδαση για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση.

Ως γνωστόν, το gaming και τα video games γενικότερα αποτελούν αναπόσπαστοκομμάτιτης ευρύτερης κουλτούρας τωνσύγχρονων τεχνολογιών. Πρόκειται για έναμέσο ψυχαγωγίαςπου διαχρονικά εξάπτει τηφαντασία, ανοίγεινέους ορίζοντεςκαι αποτελεί ένα από τατελειότερακαι πιοπαραγωγικά μέσα έκφρασης, δημιουργικότητας και εκπαίδευσης.

Πλέον το gaming δεν περιορίζεται μόνο σε έναν υπολογιστή ή μία κονσόλα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως είναι η κινητή τηλεφωνία, αλλά και η εικονική πραγματικότητα (virtual reality), βάζοντας τις βάσεις για μία πραγματικά τεράστια και εξαιρετικά επικερδή βιομηχανία.

Τι θα δούμε στο Digital 360°

Στόχος του Digital 360° είναι να συνδυάσει το mobility, την ψηφιακή διασκέδαση, τα e-sports και την τεχνολογία με την εκπαίδευση.

Tο Digital 360° έχει τον χαρακτήρα μίας τεράστιας γιορτής, γι’ αυτό και περιλαμβάνει τουρνουά e-sports, διαγωνισμούς cosplay και fan art, virtual reality experience, επιτραπέζια παιχνίδια, γνωριμία με retro υπολογιστές και κονσόλες του παρελθόντος και αμέτρητα happenings και fun-based events (μουσική, stand up comedy κ.ά.), εγγυώμενο μία δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας. The fun festival is here!

Σε ποιους απευθύνεται

To Digital 360° είναι ένα event που αποσκοπεί στο να προσφέρει μία πλήρη 360° τεχνολογική και ψυχαγωγική εμπειρία σε ένα απολύτως smart περιβάλλον.

Ο universal χαρακτήρας της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας και η καθολική απήχηση που έχουν τα προϊόντα των νέων τεχνολογιών δημιουργούν ένα γοητευτικό παζλ που αφορά όλους μας. Γι’ αυτό και το Digital 360° δεν αφορά μόνο τους νέους, αλλά και όλους όσοι νιώθουν νέοι!

Επιπλέον, πολλές εταιρίες θα παρουσιάσουν τα νέα τους τεχνολογικά επιτεύγματα, δίνοντας σήμερα μία γεύση από το αύριο και δείχνοντας πως η επιστημονική φαντασία γίνεται επιστημονική πραγματικότητα! The future is here!

Το Digital 360° θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Σας περιμένουμε να πάρετε μέρος κι εσείς στο παιχνίδι!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework