Τα σεμινάρια του 1ου Athens Decoupage Festival ανακοινώθηκαν!

...

Ασχολείσαι με το decoupage; Στις 3 και 4 Μαρτίου ο προορισμός είναι μόνο ένας: ο Πολυχώρος Αθηναΐς στον Βοτανικό. Το μοναδικό φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στο decoupage και στα mixed media θα σε περιμένει από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για να τα βρεις όλα! Θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις υλικά, να συμμετάσχεις σε σεμινάρια και να θαυμάσεις εντυπωσιακά έργα που έχουν δημιουργηθεί με φαντασία και τη μοναδική τεχνική του decoupage!

Οι καλαίσθητοι χώροι του Αθηναΐς θα γεμίσουν με κόλλες, χαρτιά, υφάσματα, stencils, πινέλα και σφραγίδες. Τα πρώτα σεμινάρια έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα γίνονται εντός του φεστιβάλ σε 3 ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Τα σεμινάρια θα αφορούν κυρίως σε πασχαλινές κατασκευές και διακόσμηση. Το decoupage στις λαμπάδες θα έχει την τιμητική του, αλλά και σε άλλα αντικείμενα, όπως κουτιά, τσάντες, καμβάδες, μπουκάλια, πίνακες και ξύλα. Θα μάθεις να εφαρμόζεις όλες τις τελευταίες τεχνικές και θα πάρεις μαζί σου ό,τι φτιάξεις για να διακοσμήσεις το σπίτι σου!

Δες το πρόγραμμα και κλείσε τη θέση σου στα σεμινάρια εδώ: www.decoupagefestival.gr.

Αν ασχολείσαι με το decoupage, θέλεις να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς γι’ αυτό, να εξελίξεις τις τεχνικές σου και να προμηθευτείς τα υλικά για τις δημιουργίες σου, μην χάνεις στιγμή! Προμηθεύσου σήμερα το εισιτήριό σου!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει: https://www.viva.gr/tickets/festival/poluxoros-politismou-athinais/athens-decoupage-festival/

Προπώληση:

4 ευρώ / ημέρα
7 ευρώ / διήμερο

Τα παιδιά δεν πληρώνουν εισιτήριο εισόδου.

3 & 4 Μαρτίου 2018

10:00-20:00 (Το εισιτήριο ισχύει για όλη την ημέρα)

Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Περισσότερα στο: http://decoupagefestival.gr/

Βρες το και στα social media:

https://www.facebook.com/athensdecoupagefestival/

https://www.instagram.com/athensdecoupagefestival/

https://twitter.com/Athdecoupagefes

Χορηγοί επικοινωνίας: ftiaxto.gr, spirossoulis.com, toftiaxa.gr, debop.gr, allaboutfestivals.gr, galaxy92.gr, skywalker.gr, Στέντορας, decoupage.ning.

Λέξεις κλειδιά: 

AthensDecoupageFestivalσεμινάρια
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework