Το πιο νεανικό event επιχειρηματικότητας επιστρέφει
«Start-Upping Your Way» στο ThinkBiz Academy 2018

Σε ενδιαφέρουν οι τομείς του marketing, των sales, του human resources management και του IT;

Θέλεις να παρακολουθήσεις διαδραστικές ομιλίες από καταξιωμένους ομιλητές του χώρου των επιχειρήσεων και να συμμετάσχεις σε απόλυτα εξειδικευμένα workshops από έμπειρους trainers;

Το ThinkBiz Academy ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 18-19 Μαΐου στην O.T.E.Academy και σε περιμένει.

Η δράση αυτή του ThinkBiz πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor και της γαλλικής πρεσβείας, με την υποστήριξη της Μο.Κ.Ε. Ο.Π.Α. και με μοναδικό platinum υποστηρικτή του την Καυκάς A.E.

Στόχος μας φέτος; Να σε βοηθήσουμε να ενταχθείς στον χώρο της επιχειρηματικότητας, να καταφέρεις να παραμείνεις σε αυτόν και να πετύχεις, αναπτύσσοντας παράλληλα τα απαραίτητα skills για οτιδήποτε κι αν επιδιώκεις να κατακτήσεις.

Η εμπειρία όμως δεν σταματά εκεί, καθώς mock-up interviews, βιωματικά happenings, αλλά και επιχειρηματικά παιχνίδια θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό το διήμερο, το οποίο θα συνοδεύεται και από networking με start-ups και ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι να μιλήσουν μαζί σου και να σε βοηθήσουν να λύσεις κάθε σου απορία.

Εμπνεύσου λοιπόν από τον φετινό υπότιτλο και, όπως μία start-up δημιουργείται ξεκινώντας από το μηδέν και σταδιακά εξελίσσεται, έτσι και εσύ κάνε τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Let’s «Start-Upping Our Way» this year!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework