...

 

Το διάσημο τριήμερο επιχειρηματικότητας, που καλεί δημιουργικούς ανθρώπους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και σχηματίζοντας ομάδες να υλοποιήσουν ένα ελάχιστο δυνατό πρωτότυπο, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Από το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου και μέχρι το βράδυ της Κυριακής 25, 54 συμμετέχοντες μετακομίζουν στους χώρους του οικοσυστήματος καινοτομίας Θεσσαλονίκης (OK!Thess) για να συνεργαστούν με έμπειρους επαγγελματίες και ανθρώπους της αγοράς.

 

To Startup Weekend Thessaloniki είναι ανοιχτό σε άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες, αλλά και σε όσους θέλουν να εμπλακούν στη δημιουργική διαδικασία, προσφέροντας τις δεξιότητές τους. Ξεκινάει με δημόσια παρουσίαση των ιδεών προς υλοποίηση και συνεχίζει με ανοιχτή ψηφοφορία για τη δημιουργία ομάδων. Οι ομάδες που σχηματίζονται δουλεύουν όλο το διήμερο με στόχο την υλοποίηση ενός πρωτοτύπου, έχοντας στο πλευρό τους 12 έμπειρους επαγγελματίες. Το απόγευμα της Κυριακής η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου και επενδυτές, αξιολογεί τη δουλειά του διημέρου και ανακοινώνει τους νικητές.

 

Η συμμετοχή στη διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής εκπαίδευσης και δικτύωσης, ενώ ανταμείβει με δώρα, όπως εισιτήρια για το διεθνές φεστιβάλ ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού DEVit που γίνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη, εισαγωγή στην προ-θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων του οικοσυστήματος καινοτομίας Θεσσαλονίκης  (OK!Thess) και υποτροφίες για ξένες γλώσσες και προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενδυνάμωση του δημιουργικού κινήματος της πόλης, η δημιουργία συνεργειών, η ανάπτυξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και τελικά η ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια των νέων επιχειρηματιών.

 

Οι συμμετέχοντες έχουν μία μοναδική ευκαιρία για γνωριμία και διασύνδεση με καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, καθώς και για μεταξύ τους δικτύωση. H κρίση διαχρονικά δίνει τη δυνατότητα να έρθουν στο προσκήνιο νέες ιδέες που θα μπορούσαν να ταράξουν το στάσιμο τοπίο. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις κάτι δικό σου;

 

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Παρασκευή 23 - Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Τοποθεσία: ΟΚ!Τhess (https://goo.gl/maps/Uw4QJ5rXuwk)

----------

Επικοινωνία: thessaloniki@startupweekend.org

Εισιτήρια: www.eventbrite.com/e/thessaloniki-startup-weekend-tickets-40155361768#tickets

Ιστοσελίδα: go.startupweekend.org/startup-weekend-thess

Facebook: www.facebook.com/swthessaloniki

Twitter: twitter.com/swthessaloniki

Λέξεις κλειδιά: 

StartupWeekendThessaloniki
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework