Έφτασε η ώρα για το

MAIN EVENT του TEDxAUTH 2022!

 

Το TEDxAUTH είναι ένα event που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό. Στόχος μας είναι μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες να δώσουμε το έναυσμα για συζήτηση σχετική με ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν!

Με μεγάλη μας χαρά και ανυπομονησία ανακοινώνεται η πραγματοποίηση του Μain Εvent του TEDxAUTH 2022 με θέμα… Iris!

Η Ίρις, θεότητα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, προσωποποίηση του ουράνιου τόξου και αγγελιαφόρος, αποτελεί συνδετικό κρίκο θεών και θνητών. Έχει δανείσει το όνομά της στο ομώνυμο νεφέλωμα, σε άνθος και σε τμήμα του ματιού. Η έννοιά της είναι συνυφασμένη με το φως, καθώς αυτή ρυθμίζει την ποσότητα του φωτός στον αμφιβληστροειδή του ματιού.

Η πολυσχιδής φύση της θεάς αποτέλεσε έμπνευση για τη φετινή διοργάνωση του TEDxAUTH 2022, γιατί πιστεύουμε πως με την ίδια ευκολία που η θεά ξεπερνούσε τα σύνορα, έτσι και οι δικές μας ιδέες θα ακουστούν εντός και εκτός συνόρων.

Ο βασικός άξονας των φετινών ομιλιών θα έχει ως κέντρο όλα όσα πρεσβεύει η θεότητα. Η πορεία προς το φως, η εξερεύνηση των πτυχών του εαυτού μας, η ωδή προς τη διαφορετικότητα, όπως και η ανθρώπινη ανάγκη για επικοινωνία και επαφή, αποτελούν μόνο ένα μέρος από τις εκφάνσεις της.

Το φετινό event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο φετινό event θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες, που έχουν σκοπό να σας ψυχαγωγήσουν, να σας εμπνεύσουν αλλά και να σας προβληματίσουν. Ακόμα, έχουν οργανωθεί πολλά ενδιαφέροντα workshops και performances που δεν θέλετε να χάσετε! Την παρουσίαση του φετινού Main Event έχουν αναλάβει η Δανάη Γεωργαντά (ή αλλιώς, I mikri ollandeza) και ο σύντροφος και συνεργάτης της Δημήτρης Σαραντόπουλος!

Σας περιμένουμε όλους!

Iris

Εσύ είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις τα δικά σου σύνορα;

10 Απριλίου, Αίθουσα τελετών, ΑΠΘ

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

E-mail: tedxauth@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/tedxauth/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxAUTH/

Site: https://www.tedxauth.com/

Λέξεις κλειδιά: 

TEDxAUTH 2022 event
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr