...

Η ομάδα της Hellenic Youth Participation Αλλάζοντας το Πάρκο, Αλλάζoυμε τον Κόσμο, μετά την επιτυχημένη δράση «Park Challenge», που έλαβε χώρα στις 22 Ιουλίου 2017, διοργανώνει την επόμενη δράση με τον τίτλο «Park Challenge: Green Edition».

Σου αρέσει η επαφή με τη φύση; Σου αρέσει να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να αποκτάς νέες διασκεδαστικές εμπειρίες; Αν η απάντησή σου στις παραπάνω ερωτήσεις είναι θετική, τότε δεν μπορείς να λείπεις!

Πότε: 15 Οκτωβρίου (έναρξη: 10 π.μ.)

Πού: Πάρκο Χωροφυλακής, Τρικάλων 50 (πλησίον μετρό Κατεχάκη και Πανόρμου)

Ποιοι: Νέοι 18+

To «Park Challenge: Green Edition» είναι μία παρεμβατική δράση σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές δραστηριότητες που εκτείνονται σε ολόκληρο το πάρκο Χωροφυλακής και προσκαλεί ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν.

Βασικός σκοπός της δράσης είναι η δενδροφύτευση και ο καλλωπισμός του πάρκου. Ωστόσο στα πλαίσια της δράσης θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια εμπιστοσύνης, life size games, παιχνίδια γνώσεων που θα τεστάρουν την «πράσινη νοημοσύνη». Στο τέλος θα ακολουθήσει πικνίκ, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να απολαύσουμε το πάρκο.

Σκοπός του «Park Challenge: Green Edition» είναι να διαδώσει το μήνυμα της οικολογίας, την επαφή με τη φύση, τη συνεργασία και τη συμμετοχή σε δραστηριότητες και παιχνίδια που βελτιώνουν και αναπτύσσουν τις ικανότητές μας. Είναι μία ευκαιρία για τον καθέναν μας να συμμετάσχει σε κάτι διαφορετικό, να δοκιμάσει τις αντοχές του και φυσικά να βοηθήσει τη τοπική κοινότητα. Πώς μπορείς να πεις «όχι» σε αυτή την πρόταση;

To «Park Challenge: Green Edition» διοργανώνεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «People – Partnership – Places».

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την on-line φόρμα: https://goo.gl/forms/rlDk13lutWJXD0i13.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework