Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης & Δικτύωσης στον Ορίζοντα Ευρώπη: Ψηφιακές Τεχνολογίες, Βιομηχανία, Διάστημα», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 (12:00-15:00).

 

 
H εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας εδώ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στις θεματικές των Ψηφιακών Τεχνολογιών, της Βιομηχανίας και του Διαστήματος (Cluster 4) και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματα τους στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Το ΕΚΤ θα παρουσιάσει τις δράσεις και τις υπηρεσίες του προς την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα, ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Μέγας, κύριο Εθνικό Σημείο Επαφής για το Cluster 4 (Digital, Industry, Space) στην Ελλάδα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τo EKT, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Cluster 4 (Ψηφιακές Τεχνολογίες, Βιομηχανία, Διάστημα):
  • Ψηφιακές Τεχνολογίες: Γιώργος Μέγας, megas@ekt.gr & Αγγελος Αγγελίδης, aangelidis@ekt.gr
  • Βιομηχανία: Βαρβάρα Βασιλάκη, vasilaki@ekt.gr & Νίκος Μανιαδάκης, maniadakis@ekt.gr
  • Διάστημα: Θανάσης Χαρέμης, acharemis@ekt.gr & Γιώργος Μέγας megas@ekt.gr
Διοργάνωση: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CNECT), Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας (DG RTD) και Γενική Διεύθυνση Άμυνας, Βιομηχανίας και Διαστήματος (DG DEFIS).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr