Ημέρες Καριέρας Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Και πάλι από κοντά!

Το Γραφείο Διασύνδεσης σάς προσκαλεί στις Ημέρες Καριέρας 2023 – Skyrocket your career, που θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, τις ώρες 10:00-17:00, στο ξενοδοχείο Capsis, Μοναστηρίου 16 στη Θεσσαλονίκη.

Αιτήσεις Επιχειρήσεων - Φορέων: 1-15 Μαρτίου 2023

Αιτήσεις Φοιτητών - Αποφοίτων (μόνο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας): 16-31 Μαρτίου 2023 (Θα ακολουθήσει ο προγραμματισμός των συνεντεύξεων με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Γραφείο Διασύνδεσης)

Οι Ημέρες Καριέρας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι η μεγαλύτερη και δυναμικότερη δράση του ιδρύματος, που υλοποιείται κάθε χρόνο με στόχο τη σύνδεση των τελειόφοιτων και μεταπτυχιακών φοιτητών και νέων αποφοίτων του με την αγορά εργασίας. Πραγματοποιούνται από το 1996 και μέχρι σήμερα έχουν δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες νέους να συναντηθούν με εκπροσώπους πολλών ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών και να ξεκινήσουν την καριέρα τους με αφετηρία τις συνεντεύξεις που πραγματοποίησαν στις Ημέρες Καριέρας.

Περισσότεροι από 60 δυνητικοί εργοδότες (εταιρίες και φορείς) στηρίζουν κάθε έτος τις Ημέρες Καριέρας του ΠΑ.ΜΑΚ., αξιολογώντας θετικά το συνολικό επίπεδο επαγγελματικής ετοιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων μας, πολλούς από τους οποίους εντάσσουν άμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για την εταιρική αίτηση: https://careerservices.uom.gr/hmeres-karieras-2023-skyrocket-your-career

Για να λάβετε μέρος στις Ημέρες Καριέρας ΠΑ.ΜΑΚ., δεν χρειάζεται να καταβάλετε κόστος συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε, αποστείλατε e-mail στο career@uom.edu.gr με την ένδειξη «Εταιρική συμμετοχή Ημέρες Καριέρας».

Επικοινωνία:

Σοφία Παναγιωτίδου (6945 338890), Σύμβουλος Σταδιοδρομίας - Προϊσταμένη

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr