...

Η Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
διοργανώνουν το πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «Emphasis»

Το πρόγραμμα «Emphasis» είναι μια πρωτοβουλία της Cardlink που υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει και να υποστηρίξει νέες επιχειρηματικές ιδέες, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν σε πραγματικό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντική υποστήριξη και καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Cardlink και του Κέντρου ACEin σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με στόχο την ανάπτυξη και υλοποίηση της ιδέας τους. Επιπλέον, η Cardlink θα προσφέρει χρηματικά βραβεία στις νικήτριες ομάδες και θα υποστηρίξει την πιλοτική υλοποίηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που θα διακριθεί.

Οι συμμετέχοντες/ουσες καλούνται να υποβάλουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις σε μία από τις παρακάτω τέσσερις θεματικές ενότητες στον κλάδο του Retail:

Business analytics

• Customer experience

• Payments/Added value services

• Retail modernization

Το «Emphasis» αναπτύσσεται σε τρεις φάσεις, η συμμετοχή είναι ανοιχτή και δωρεάν, και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες 2 έως 6 ατόμων. Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.cardlink.gr/emphasis μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2019. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail acein@aueb.gr

Πληροφορίες για την Cardlink
Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών δικτύου στην Ελλάδα, με περισσότερα από 250.000 τερματικά, 8.500 καταστήματα e-commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους, με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, είναι εταιρεία του Ομίλου Quest.

Επαφές τύπου
Cardlink A.E. Quest Συμμετοχών Α.Ε.

E-mail: pr@cardlink.gr E-mail: pr@quest.gr
Τηλ. 211 1069607 Τηλ. 211 9991494

www.cardlink.gr www.quest.gr

Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής για καινοτομία και επιχειρηματικότητα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) δημιούργησε το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin), τη θερμοκοιτίδα του Πανεπιστημίου. Βασική στρατηγική του Κέντρου ACEin είναι η στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, η κοινωνική επιχειρηματικότητα κ.λπ. Το Κέντρο ACEin προσφέρει κατάρτιση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας και λειτουργίας μιας start-up, υπηρεσίες από εμπειρογνώμονες σε τομείς όπως λογιστικά, φορολογικά και νομικά ζητήματα κ.λπ., καθοδήγηση και δικτύωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) ΟΠΑ
E-mail: acein@aueb.gr
Τηλ. 210 8203827
www.acein.aueb.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework