tourismheaven4all
tourismheaven4all

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
08-09-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Πωλήσεις
Περιοχή εργασίας:
Ελλάδα

Εξωτερικός/ή Πωλητής/ρια

Φοβερά Προστασία ΑΕ, εταιρία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναζητά

Εξωτερικό/ή Πωλητή/ρια

για λογαριασμό του πελάτη της «Ερωφίλη-Αυγενάκης» που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής
και εμπορίας παραδοσιακών παξιμαδιών από την Κρήτη, φτιαγμένων από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά.

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης αφορούν:

  • στην προώθηση των προϊόντων της εταιρίας με γνώμονα τη διάδοση και διατήρηση της γνώσης και της φιλοσοφίας της κρητικής διατροφής, σε μικρά σημεία πώλησης (επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης), στο πλαίσιο του νομού Αττικής
  • στη διατήρηση και δέσμευση του υπάρχοντος πελατολογίου
  • στην ανάπτυξη του πελατολογίου
  • στη συμμετοχή σε εκθέσεις

Προφίλ υποψηφίων:

  • Προϋπηρεσία σε πωλήσεις τροφίμων, επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη
  • Καλή γνώση αγγλικών
  • Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, προσοχή στη λεπτομέρεια, ευελιξία
  • Ομαδικότητα, συνεργασία, θέληση για εξέλιξη και ανάπτυξη

Η εταιρία προσφέρει σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών. Συμπεριλαμβάνονται: επίδομα καυσίμων, εταιρικό κινητό τηλέφωνο, εταιρικό laptop, bonus επί των πωλήσεων.

Τα Μερακλίδικα από την Οικογένεια Κυριακάκη είναι καταξιωμένα και εκλεκτά προϊόντα στην αγορά εδώ και 30 χρόνια. Είναι προϊόντα κρητικής κουζίνας και έχουν βάση το ελαιόλαδο. Το όραμα και ο σκοπός της εταιρίας μας είναι η ανάδειξη της υπεραξίας των προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη. Οι αξίες μας βασίζονται πρωταρχικά στον ανθρώπινο παράγοντα. Μέσα από την παραγωγική μας διαδικασία, δημιουργούνται προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατροφικής και γευστικής αξίας. Με γνώμονα τον σκοπό της εταιρίας μας, ζητείται εξωτερικός πωλητής / πωλήτρια με γνώση και διάκριση για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Θα εκπαιδευτείτε στο υπάρχον πετυχημένο σύστημα πωλήσεων της εταιρίας, το οποίο θα πρέπει να ακολουθείτε με ακρίβεια στην καθημερινότητα, με προτεραιότητα τον πελάτη μας, που είναι συνεργάτης μας, και τη σωστή εξυπηρέτησή του. Θα διανύετε αρκετά χιλιόμετρα μέσα στην εβδομάδα και έτσι θα πρέπει να σας αρέσει η οδήγηση. Θα αναλάβετε σταθερά γεωγραφικές περιοχές με ήδη υπάρχον πελατολόγιο για τη διεύρυνση των προϊόντων που πωλούνται σε αυτούς τους πελάτες καθώς και την ανάπτυξη νέου πελατολογίου και σε νέους κλάδους. Αν και εσείς έχετε την ίδια πεποίθηση στη δουλειά σας και θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας. Αν είστε απαιτητικός με τον εαυτό σας και την απόδοσή σας στις πωλήσεις, είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για εμάς. Θα σας δώσουμε εργαλεία και προοπτικές ανάπτυξης και θα σας ανταποδώσουμε την εργατικότητα και αποδοτικότητά σας με μπόνους και επιβραβεύσεις. Αν έχετε επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσµατα στο παρελθόν, είστε πρόθυµος/η να ενταχθείτε στην αποστολή µας, θέλετε να μάθετε και είστε έτοιμος/η να δεσμευτείτε σε μια μακροχρόνια εργασιακή σχέση, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr