...

Τοποθεσία: Caravan B&B Thessaloniki (Ρέμπελου 1, Θεσσαλονίκη)

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει για τα 2 πρώτα workshops (link).

 

Τα 9 workshops με τίτλο «How to» αποτελούν μια εμπειρία για κάθε νέο αλλά και έμπειρο επαγγελματία της Θεσσαλονίκης, που θέλει να εξελίσσεται σε προσωπικό επίπεδο και να παρακολουθεί τις σύγχρονες εργασιακές και εκπαιδευτικές τάσεις οργανισμών του εξωτερικού, σε επίπεδο διοίκησης ομάδων, ανάπτυξης personal skills, διαχείρισης προσωπικού χρόνου, καθώς και δημιουργίας και διατήρησης επαγγελματικών δικτύων. Στόχος των workshops είναι να προσελκύσουν όσους ενδιαφέρονται να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών ή/και ενασχόλησης. Αρκεί να μοιράζονται το ίδιο πάθος για συνεχή προσωπική εξέλιξη και καινοτομία!

 

Γιατί να το παρακολουθήσετε;

 

Μέχρι το 2020, οι millenials θα αποτελουν το 50% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το 90% των millenials αναζητούν θέσεις εργασίας με ευκαιρίες εξέλιξης, ενώ το 85% θα ήθελε να συμβάλει και στην κοινωνική εξέλιξη μέσα από το επάγγελμά τους. Την ίδια στιγμή οι οργανισμοί παγκοσμίως κινητοποιούνται ώστε να αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας, με στόχο να δημιουργήσουν κίνητρα και ευημερία σε όλα τα εργασιακά επίπεδα: στην καθημερινότητα του εργαζομένου, στον τρόπο συνεργασίας μιας ομάδας, στους θεσμούς αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη για νέους τρόπους μάθησης, εργασίας και καινοτομίας που προσαρμόζονται στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία σήμερα.

 

Ημερομηνίες και θέματα

Οι ακόλουθες ημερομηνίες αφορούν έναν ολόκληρο κύκλο προγραμμάτων που διαρκεί από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Ωστόσο, είναι δυνατό να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή και σε κάθε επίπεδο.

  • How to level up yourself (Μάρτιος-Απρίλιος)

Μάρτιος: Πώς να μιλήσεις μπροστά σε κοινό (public speaking, presentation skills κ.λπ.)

Μάρτιος: Ενίσχυση του επαγγελματικού σου προφίλ (personal branding)

Απρίλιος: Διαχείριση χρόνου (time management, multitasking)

  • How to develop your team (Μαίος-Αύγουστος)

Μάιος: Πώς να αξιοποιήσεις τα οpen data

Ιούνιος: Πώς να εργαστείς μόνος σου και να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου (freelancing, self-motivation, empowerment, virtual collaboration)

Αύγουστος: Πώς να εξελίξεις την ομάδα σου και τις μεθόδους αξιολόγησης της δουλειάς σου (team development & evaluation methods)

 

  • How to strengthen your synergies (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος)

Σεπτέμβριος: Πώς να καλλιεργήσεις μια επιτυχημένη συνεργασία (active listening, διαπολιτισμικότητα, crisis management)

Οκτώβριος: Πώς να βρεις και να διατηρήσεις το κοινό σου (audience development, audience engagement, retention, evaluate your impact, impact measurement)

Νοέμβριος: Πώς να διαχειριστείς περίπλοκα projects (project management)

 

Το επόμενο εργαστήριο έρχεται το Σάββατο 21 Απριλίου και αφορά το time management:

✔Αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων,

✔Διαχείριση χρόνου,

✔Παραγωγικός χρόνος εργασίας και διαβάσματος,

✔Multitasking,

είναι μερικές από τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Το 3o εργαστήριο από τη σειρά εργαστηρίων «How to» έρχεται για να δώσει λύσεις, καλές πρακτικές, εφαρμόσιμα tips και digital εργαλεία που θα βοηθήσουν όσους είναι λίγο παραπάνω αισιόδοξοι με τη διαχείριση του χρόνου τους!

 

Σε ποιους απευθύνεται

Η σειρά εργαστηρίων «9 How to workshops» απευθύνεται σε νέους ή έμπειρους επαγγελματίες του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα, νέους επιχειρηματίες, φοιτητές, και γενικότερα σε όποιον θέλει να ακολουθεί τις παγκόσμιες εργασιακές τάσεις, να ενημερώνεται και να εξελίσσεται. Αφορά ανθρώπους που θέλουν να καινοτομήσουν στην Ελλάδα, που τους ενδιαφέρει να δικτυώνονται και να επενδύουν χρόνο στην προσωπική τους εκπαίδευση, με απώτερο στόχο να γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες.

 

Ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: hello@youthnest.com

 

Διαδικασία συμμετοχής

Το κάθε εργαστήριο αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παραπάνω φόρμα συμμετοχής, ώστε να μάθουμε περισσότερα για εσάς και να διευκρινίσουμε διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή σε περισσότερα του ενός workshop; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

We are thrilled that you want to join us!

 

Τιμή εισόδου

20 €: γενική είσοδος
15€: μειωμένη (φοιτητές, άνεργοι)

 

Περιλαμβάνεται καφές και ελαφρύ σνακ.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου.

Λέξεις κλειδιά: 

9Howtoworkshops
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework