...

Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας πραγματοποιείται από την Παρασκευή 27 μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Τhessaloniki το φετινό Money Show που διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο και την Excess Advertising.

Σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τριήμερο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να εξέλθει από τη μακρά περίοδο κρίσης. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που θεωρείται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός, η ανακύκλωση και τα ενεργειακά δίκτυα.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Σαραντόπουλος αναφέρθηκε στις τρεις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον τουρισμό, μία εκ των οποίων θα είναι αφιερωμένη στον γαστρονομικό τουρισμό και τις σημαντικές δυνατότητες που δίνει στην πόλη, καθώς και στην εκδήλωση για την αύξηση των εξαγωγών στον γεωργικό και αγροδιατροφικό τομέα. Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί σε παρουσιάσεις που θα σχετίζονται με τα κόκκινα δάνεια, τον εξωδικαστικό μηχανισμό, την ανάπτυξη του μικροδανεισμού και ένα πολύ επίκαιρο ζήτημα, τα προσωπικά δεδομένα.

Τέλος, επισήμανε ότι ομιλητής στο κεντρικό gala θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θα μιλήσει για την κυκλική οικονομία και το πώς βοηθάει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Στις παρεμβάσεις των φορέων που οργανώνουν εκδηλώσεις, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Γιουτίκας αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η διαχείριση στερεών αποβλήτων, τόσο για το περιβάλλον όσο και για την άντληση ευρωπαϊκών κονδυλίων, ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος κ. Σπύρος Ιγνατιάδης στην ανάπτυξη των εξαγωγών των αγροδιατροφικών προϊόντων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παντελής Φιλιππίδης μίλησε για τα κόκκινα δάνεια και η εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης κα Λίλιαν Σαμαρά για το συνέδριο σχετικά με τον γαστρονομικό τουρισμό.

Δυναμικό παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσαν και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, μεταξύ των οποίων η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, η Παρέμβαση, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, εκπρόσωποι των εταιριών ΖΕΝΙΘ, ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε., ο τραπεζικός χορηγός EUROBANK, οι οποίοι έκαναν και αυτοί παρεμβάσεις για τα θέματα των εκδηλώσεών τους.

Λέξεις κλειδιά: 

MoneyShow2018
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework