Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Παρασκευή 27 μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Τhessaloniki το χρηματοοικονομικό πολυσυνέδριο Money Show που διοργανώθηκε από το Ελληνοιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης και την Excess Advertising.

Σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το τριήμερο παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να εξέλθει από τη μακρά περίοδο κρίσης, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκαν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που θεωρείται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός, η ανακύκλωση και τα ενεργειακά δίκτυα.

Το Σάββατο 29 Απριλίου το Ελληνοιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Νέα Οικονομία-Νέα Εποχή» με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος μίλησε για την κυκλική οικονομία και το πώς βοηθάει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Πριν την ομιλία του υπουργού, παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Θ. Α.Ε., κ. Θεοφάνης Σωτήριος με θέμα: «Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε νέα εποχή» και ο κ. Λαμπρογεώργος Νικόλαος-Senior account manager public sector, σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρία Cisco Hellas SA, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Πώς η ψηφιοποίηση επιδρά θετικά στην οικονομία και στη ζωή μιας χώρας».

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α΄ αντιπρόεδρος του Ε.Β.Ε.Θ. κ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Καπνοπώλης, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Ε. κ. Λουφάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α. κ. Αλγιανάκογλου, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Γούλα, ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Κιλτίδης, ο πρόεδρος της Παρέμβασης κ. Γεροντής και σύσσωμη η επιχειρηματική κοινότητα της πόλης.

Λέξεις κλειδιά: 

ΑπολογιστικόMoneyShow2018
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework