Πρόσκληση στην ενημερωτική εκδήλωση Be my TOUR FR(I)END

Η CHALLEDU - inclusion | games | education σας προσκαλεί στις 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17.30-20.30 στην εκδήλωση Be my TOUR FR(I)END στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144). Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ "TOUR FR(I)END - Friendly Redesign of Inclusive Experiences N’ Destinations for Deaf people".

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα εργαλεία του έργου TOUR FR(I)END.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Μεθοδολογικός Οδηγός του TOUR FR(I)END με κύρια σημεία την αποτύπωση της κατάστασης σήμερα σχετικά με την προσβασιμότητα των κωφών και βαρηκόων ανθρώπων στον τουρισμό και τη μεθοδολογία του έργου TOUR FR(I)END στη βελτίωση της προσβασιμότητας και της εργασιακής ενδυνάμωσης των νέων. Ο Εκπαιδευτικός Οδηγός στοχεύει στην ενδυνάμωση των βασικών δεξιοτήτων των νέων κωφών, βαρηκόων ή ακουόντων που θέλουν να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο.
  • Ο Εκπαιδευτικός Οδηγός - Ebook για την εκμάθηση βασικών φράσεων στη νοηματική γλώσσα που χρησιμοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, ώστε να ενδυναμώσει τις δεξιότητες των νέων και να δημιουργήσει ένα πιο προσβάσιμο περιβάλλον για τους κωφούς και βαρήκοους ανθρώπους.
  • Το TOUR FR(I)END phygital serious game, μέσα από το οποίο μπορούν οι νέοι και οι νέες να μάθουν βασικές φράσεις στη νοηματική παίζοντας.
  • Ο Εκπαιδευτικός Οδηγός για Εκπαιδευτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία του έργου και να συνεισφέρουν σε ένα πιο προσβάσιμο μέλλον στον τουρισμό.

Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του έργου των φορέων Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα", liminal, HIMALAYA TRAVEL, Hands Up και Narratologies με στόχο να ανοίξει μια συζήτηση για τους τρόπους ένταξης κωφών και βαρηκόων ατόμων στον τομέα του τουρισμού.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα εργαλεία του TOUR FR(I)END και να ανακαλύψουν το phygital serious game!

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη και οι συμμετέχοντες θα εισέρχονται στον χώρο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Για να κλείσετε θέση, πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας εδώ: 
 

Λέξεις κλειδιά: 

challeduεκδήλωσηerasmus+ tour friend
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr