Το καλοκαίρι επιστρέφει και μαζί του και το Φεστιβάλ Βωβούσας

Ανασκουμπωθείτε!
Τα εργαστήρια του Φεστιβάλ Βωβούσας έφτασαν.

Λιγότερο από δύο μήνες μέχρι να επιστρέψουμε στον ορεινό τόπο του εγκλήματος!

Το Φεστιβάλ Βωβούσας γέμισε το καλλιτεχνικό τουοπλοστάσιο με εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους ανήσυχους φεστιβαλιστές και σε συνδυασμό με το αφιέρωμα στους αδελφούς Μανάκια και τις πρωινές και βραδινές εκδηλώσεις δεν θα αφήσει το χωριό σε χλωρό κλαρί!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας το πρόγραμμα των εργαστηρίων. Εσείς το μόνο που μένει να κάνετε είναι να πάρετε χαρτί και μολύβι, tablet, υπολογιστή ή ό,τι άλλο προτιμάτε και να αρχίσετε τον προγραμματισμό!Γιατί οι επιλογές είναι πολλές:

Η καθιερωμένη πλέον πρωινή γυμναστική με την Τζίνα Αποστολοπούλου, η «ναυαρχίδα» των εργαστηρίων «Φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ με ανθρώπινες ιστορίες» του Βασίλη Λουλέ, το μουσικό Εργαστήρι Πολυφωνίας με τον Αλέξανδρο Λαμπρίδη και την Αλίκη Γκανά, το παιδικό εργαστήριο animation των edu|shorts, καθώς και η multimedia Κιβωτός Εικόνων με εμψυχωτές τους Σάκη Σερέφα,Στράτο Καλαφάτη και Βασίλη Κεχαγιά, η βουνίσια «πρόκληση» των Αμάντα Μιχαλοπούλου, Χίλντα Παπαδημητρίου, Δημήτρη Κουρούμπαλη και Φρόσως Κορρού, που μετατρέπει τους μικρότερους φίλους μας σε ντετέκτιβ, ή εκείνη που ξυπνά το καλλιτεχνικό τους δαιμόνιο και τους καλεί να μεταμορφώσουν τη μάντρα-σήμα κατατεθέν του χωριού! Η δημιουργικότητα όμως δεν έχει σταματημό: η ομάδα των IRAK αναλαμβάνει να ταράξει τις νόρμες του χαρακτικού με τη βοήθεια των μικρών της φίλων, ενώ η Ελίνα Δέτση λύνει τον γρίφο του felting!

Τα παραπάνω είναι μονάχα μερικά απ' όσα θα δούμε στο φετινό καλοκαίρι στη Βωβούσα και στο γειτονικό Περιβόλι.

Το πλήρες πρόγραμμα των εργαστηρίων μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αν έχετε δικό σας όχημα και αναζητείτε συνταξιδιώτες ή αν ψάχνετε το φεστιβαλικό αυτοκίνητο που θα σας φέρει στη Βωβούσα, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο Carpooling.gr.
Ενώ όλες οι πρακτικές πληροφορίες για την πρόσβαση και τη διαμονή σας βρίσκονται εδώ.

Γι' αυτό ετοιμαστείτε, κατεβάστε τις σκηνές από το πατάρι και save the date!Από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 6 Αυγούστου παίρνουμε τα βουνά προσωπικά!

Κατεβάστε εδώ φωτογραφικό υλικό του Φεστιβάλ (credits υπό τη μορφή: Γιώργος Δέτσης | Φεστιβάλ Βωβούσας© 2016 ή George Detsis | Vovousa Festival© 2016)

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework