Σεμινάριο με θέμα:

«Επαγγελματικές προοπτικές για νέους: Πώς θα αποκτήσετε τον τρόπο σκέψης που θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη και ευτυχισμένη καριέρα»

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 12:00-16:00 θα πραγματοποιηθεί στο ART BRUT Εικαστικές Δράσεις (Ηρακλειδών 43 & Δημοφώντος, 118 51 Αθήνα) σεμινάριο προπονητικής (coaching) από τη Βαλεντίνα Κόρδη, mindset & high performance coach, με θέμα: «Επαγγελματικές προοπτικές για νέους: Πώς θα αποκτήσετε τον τρόπο σκέψης που θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη και ευτυχισμένη καριέρα».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στο στάδιο της επιλογής επαγγέλματος, αλλά κα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας ή νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς:

  • Να δημιουργήσουν το δικό τους όραμα καριέρας, καθώς και του εαυτού τους ως επιτυχημένου και ευτυχισμένου ταυτόχρονα επαγγελματία.
  • Να αξιολογήσουν τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους, καθώς και τις ευκαιρίες και τον ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας.
  • Να συνειδητοποιήσουν ποιοι φόβοι και περιοριστικές πεποιθήσεις λειτουργούν ως σαμποτέρ στη σωστή επιλογή επαγγέλματος για αυτούς.
  • Να καταρτίσουν πλάνο δράσης για να κάνουν το όραμα καριέρας τους πραγματικότητα.

Βιογραφικό εισηγήτριας:

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι προπονήτρια στρατηγικής παρέμβασης για επιχειρηματίες και στελέχη. Σπούδασε Mind Programming & Success Conversion Coaching στη σχολή Express Coaching του Καναδά και εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins – Madanes Training του Antony Robbins στην Αμερική. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών (CCA).

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνια και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακής εμπειρίας ως στέλεχος διοίκησης επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στη στρατολόγηση και στην επιλογή προσωπικού, καθώς και στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη των εργαζομένων.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως προπονήτρια και ομιλήτρια βοηθώντας επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας από όλο τον κόσμο με τη μέθοδο της στρατηγικής παρέμβασης να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί σε κλειστή ομάδα.

Κόστος συμμετοχής: 10 €
Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά: 693.64.08.897 & 694.65.72.680

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr